Η Γιουνάιτεντ έχασε χορηγία 200.000.000 ευρώ εξαιτίας των οπαδών της

Η Γιουνάιτεντ έχασε χορηγία 200.000.000 ευρώ εξαιτίας των οπαδών της

Η Γιουνάιτεντ έχασε χορηγία 200.000.000 ευρώ εξαιτίας των οπαδών της

bet365

Ακριβά φαίνεται πως πλήρωσε η Γιουνάιτεντ την κόντρα των οπαδών της με την οικογένεια Γκλέιζερ που είναι οι ιδιοκτήτες της ομάδας.

Πριν από λίγες ημέρες, εξαγριωμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκαν στο τερέν του «Ολντ Τράφορντ» πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και απαίτησαν την αποχώρηση των ιδιοκτητών σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της Premier League.

Η κόντρα των οπαδών με την οικογένεια Γκλέιζερ κρατά ακόμα και σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν συμφωνία ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ, λόγω αυτής της έχθρας που υπάρχει.

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ, είχε σκοπό να αντικαταστήσει τον χορηγό που έχει αυτή τη στιγμή στην φανέλα (AON) με την αγγλική εταιρία «Myprotein». Ωστόσο, η συγκεκριμένη απέσυρε την προσφορά της καθώς φοβήθηκε το ενδεχόμενο μποϊκοτάζ από τους φίλους της ομάδας. Το μόνο βέβαια που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα