Επίσημο: Αναβλήθηκε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ μετά την εισβολή οπαδών στο «Ολντ Τράφορντ»

Gazzetta team
Επίσημο: Αναβλήθηκε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ μετά την εισβολή οπαδών στο «Ολντ Τράφορντ»

bet365

H αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ αναβλήθηκε μετά την εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στο «Ολντ Τράφορντ» για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της ιδιοκτήσιας Γκλέιζερ.

Οριστική είναι, πλέον, η ματαίωση του ντέρμπι μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ που ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (18:30), μετά και την εισβολή των οπαδών στο «Ολντ Τράφορντ» για να διαμαρτυρηθούν κατά των Γκλέιζερς.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων γνωστοποίησε ότι το ματς αναβάλλεται «για λόγους ασφάλειας και προστασίας», κατόπιν επικοινωνίας και συζητήσεων με την Premier League, την πλευρά της Λίβερπουλ και τις Αρχές.

«Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναγνωρίζουμε απόλυτα το δικαίωμα στην ελεύυθερη έκφραση και τις ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Ωστόσο, λυπούμαστε για την αναστάτωση στην ομάδα και τις δράσεις που θέτουν άλλους φιλάθλους, το προσωπικό και την αστυνομία σε κίνδυνο. Ευχαριστούμε την αστυνομία για τη στήριξή της και θα τους ενισχύσουμε σε οποιαδήποτε έρευνα ακολουθήσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή.

Την αναβολή επιβεβαίωσε με τη σειρά της και η Premier League, η οποία έκανε λόγο για συλλογική απόφαση ανάμεσα στους συλλόγους, τη διοργανώτρια Αρχή και την αστυνομία και ανέφερε ότι «καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε τα έντονα συναισθήματα των οπαδών, αλλά καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εγκληματικής φθοράς και παράνομης εισβολής, ιδιαίτερα από τη στιγμή που παραβιάζουν τους κανονισμούς για την Covid-19»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα