Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Μαζικές διαμαρτυρίες υπέρ της αποχώρησης Γκλέιζερς – FSG (pics & vids)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Μαζικές διαμαρτυρίες υπέρ της αποχώρησης Γκλέιζερς – FSG (pics & vids)
Πάνω από 3.000 οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμαρτυρήθηκαν έξω από το «Ολντ Τράφορντ» κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, την ώρα που μερίδα οπαδών της Λίβερπουλ ζήτησε με τη σειρά της μέσω πανό έξω από το Άνφιλντ την αποχώρηση της FSG.

Η «σκόνη» της European Super League κάθισε, αλλά η αποστροφή των οπαδών των αγγλικών ομάδων προς τους ιδιοκτήτες μοιάζει με δρόμο χωρίς γυρισμό. Ιδιαίτερα στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, το κλίμα παραμένει βαρύ και οι φίλοι των δύο ομάδων εκφράζουν με κάθε τρόπο την επιθυμία τους να αποτελέσουν παρελθόν από την κεφαλή του κλαμπ η οικογένεια Γκλέιζερ και η Fenway Sports Group και ο Τζον Χένρι αντίστοιχα.

Οι οπαδοί των δύο γιγάντων του Νησιού έστησαν το δικό τους πεδίο διαμαρτυρίας, με αυτούς των Κόκκινων Διαβόλων να διαδηλώνουν μαζικά έξω από το «Ολντ Τράφορντ», λίγες μέρες από το «ντου» που πραγματοποίησαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Πανό «GlazersOut», υβριστικά και μη συνθήματα, έδωσαν τον τόνο της «επανάστασης» του κόσμου προς τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, την ίδια ώρα που μερίδα φίλων των Reds έστειλαν αντίστοιχο μήνυμα με πανό «FSG» έξω από το Άνφιλντ.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες και βίντεο από τις διαδηλώσεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα