Λίβερπουλ: Γλίτωσε στο 90+2’ από VAR, ισοφαρίστηκε στο 90+6’ από τη Νιούκαστλ! (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Γλίτωσε στο 90+2’ από VAR, ισοφαρίστηκε στο 90+6’ από τη Νιούκαστλ! (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ «φλέρταρε» με την ισοφάριση από τη Νιούκαστλ στις καθυστερήσεις, το VAR την έσωσε στο γκολ του Γουίλσον στο 90+2’, αλλά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού έπεσε ξανά θύμα από τον Γουίλοκ για το τελικό 1-1!

Δεν πήρε το μάθημά της και το πλήρωσε ανεπανόρθωτα η Λίβερπουλ, η οποία και να ήθελε να δεχθεί γκολ ισοφάρισης στο 90+’, δεν θα μπορούσε να το κάνει «δώρο» δύο φορές, όπως συνέβη απέναντι στη Νιούκαστλ.

Με το σκορ στο 1-0 και τις Καρακάξες να πιέζουν για να σώσουν ό,τι μπορούσαν από το ματς στο φινάλε, η άμυνα των Reds πιάστηκε στον ύπνο στο 90+2’, όταν τρεις παίκτες της Νιούκαστλ βγήκαν στην πλάτη της άμυνας και ο Γουίλσον σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια. Για καλή τους τύχη, το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι του Άγγλου φορ στο rebound της απόκρουσης του Άλισον, όμως, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν έβαλε μυαλό.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Γουίλοκ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με τη βοήθεια και της κόντρας, παραβίασε ξανά, αυτή τη φορά καθ’ όλα νόμιμα την εστία του Βραζιλιάνου κίπερ, ρίχνοντας οριστικά τη Λίβερπουλ στο καναβάτσο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα