Τότεναμ - Σαουθάμπτον 2-1: Εφυγε ο Μουρίνιο, νίκησαν οι Spurs! (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ - Σαουθάμπτον 2-1: Εφυγε ο Μουρίνιο, νίκησαν οι Spurs! (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απολύθηκε και η Τότεναμ με τον νεότερο τεχνικό της Premier League επικράτησε 2-1 της Σαουθάμπτον στο Λονδίνο κι ελπίζει για σεντόνι!

Λίγα 24ωρα μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της και η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες. Οι Spurs επικράτησαν δύσκολα στο Λονδίνο της Σαουθάμπτον με 2-1 και βρέθηκαν στο -2 από την τετράδα, αλλά με ματς περισσότερο; Ηταν αυτή μια ψυχολογική αντίδραση που έψαχνε ο Λέβι με την απομάκρυνση του Πορτογάλου; Το πρώτο δείγμα του νεότερου (29 ετών) τεχνικού της Premier League, Ράιαν Μέισον ήταν θετικό, ωστόσο ακολουθεί την Κυριακή ο τελικός του League Cup με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ που παρουσιάστηκε χωρίς τον Κέιν δεν έπεισε με την εικόνα της στο α' μέρος. Κακή κυκλοφορία, αργή ανάπτυξη και χωρίς φρεσκάδα. Αντίθετα, η Σαουθάμπτον ήταν πιο επικίνδυνη, πίεσε και στο 30ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Ινγκς. Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ο παίκτης που άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Ο Ουαλός ανέβασε την απόδοσή του και στο 60' με απίθανο τελείωμα πέτυχε το 1-1. Η Τότεναμ πίεσε και στο 76' έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Σον. Ωστόσο, το VAR είδε παράβαση, μιας και ο Λούκας ήταν μπροστά από τον ΜακΚάρθι, επηρέαζε τη φάση και τέρμα ακυρώθηκε. Οι Λονδρέζοι έβαλαν τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους και στο 90' με τη βοήθεια του VAR κέρδισαν πέναλτι. Ο Τζενεπό έκανε δυνατό μαρκάρισμα στο Ρεγκιλόν πάνω στη γραμμή και από την άσπρη βούλα ο Σον διαμόρφωσε το 2-1. Ηταν το 15ο γκολ του Νοτιοκορεάτη στη σεζόν, η καλύτερη συγκομιδή του!

expanded thumbnail

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα