H Premier League κόντρα στο Big-6: «Οι 14 σύλλογοι απορρίπτουν τη Super League»!

Gazzetta team
H Premier League κόντρα στο Big-6: «Οι 14 σύλλογοι απορρίπτουν τη Super League»!

bet365

Στην πρώτη πρώτη επίσημη ανακοίνωση της Premier League, οι 14 ομάδες της, καταδικάζουν την ESL και καλούν to Big-6 που συμμετέχει σε αυτή, να την απορρίψει και να πορευτεί με τους κανονισμούς.

Ηταν αναμενόμενη μία τέτοια ανακοίνωση και από την Premier League, η οποία κινήθηκε σε όχι και τόσο αυστηρό ύφος, όπως έκανε η UEFA αντίστοιχα. Σε αυτή την ανακοίνωσή της εξηγεί ότι οι 14 υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος καλούν τις Λίβερπουλ, Μαν. Γιουνάιτεντ, Μαν. Σίτι, Τσέλσι, Τότεναμ και Αρσεναλ, να παραιτηθούν της εν λόγω διοργάνωσης. Δεν γίνεται κουβέντα για κυρώσεις και σοβαρά επακόλουθα, αλλά αυτό πιθανολογείτα πως μπορεί να συμβεί, εφόσον η υπόθεση συνεχίσει στον δρόμο υπο έχει πάρει...

«Η Premier League συναντήθηκε σήμερα με τους συλλόγους, για να συζητήσουν τις άμεσες επιπτώσεις της δημιουργίας της Super League. Οι 14 σύλλογοι στη συνάντηση, απέρριψαν ομόφωνα και σθεναρά τα σχέδια της διοργάνωσης. Η Premier League εξετάζει όλες τις διαθέσιμες ενέργειες, ώστε να αποτρέψει την πρόοδό της, καθώς και να υποχρεώσει τους εμπλεκόμενους μετόχους να συμμορφωθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Το πρωτάθλημα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους βασικούς μετόχους του, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών, της κυβέρνησης, της UEFA, της FA, της EFL, της PFA και της LMA, για την προστασία των συμφερόντων του παιχνιδιού και καλεί τους συλλόγους που συμμετέχουν στη Super League, να σταματήσουν αμέσως τη συμμετοχή τους.

Η Premier League θα ήθελε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές και όλους τους ενδιαφερόμενους για την υποστήριξη που έχουν δείξει αυτήν την εβδομάδα σε αυτό το σημαντικό θέμα. Η αντίδραση που έχει υπάρξει, αποδεικνύει πόσα πολλά σημαίνει η ανοικτή κοινότητα του ποδοσφαίρου για τους ανθρώπους».

Δείτε τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!


Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα