Μουρίνιο: Φημολογία ότι αντιστάθηκε στην ESL και γι' αυτό απολύθηκε!

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: Φημολογία ότι αντιστάθηκε στην ESL και γι' αυτό απολύθηκε!

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται ν' αντέδρασε το πρωί της Δευτέρας για το θέμα της European Super League και γι' αυτό τερματίστηκε άμεσα η συνεργασία της Τότεναμ μαζί του, έξι μέρες πριν τον τελικό του LeagueCup!
Τσέλσι - Μπράιτον: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Αν αληθεύει αυτό κι αν το χαμόγελο του Ζοσέ μετά την απόλυσή του καθώς μάζευε τα πράγματά του, προέρχεται από αυτό το θέμα λόγω της αξιοπρέπειάς του, τότε μάλλον γίνεται αυτομάτως ήρωας. Κι ας παίρνει μορφή... πρώτης «θυσίας» για την European Super League.

Φημολογία που έχει ξεσπάσει για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε τόσο άμεσα η απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο – όσο κι αν τα αποτελέσματα της ομάδας το αιτιολογούν – ελάχιστες μέρες πριν από τον τελικό του LeagueCup, αναφέρει ότι υπήρξε διαφωνία με τον Ντάνιελ Λέβι το πρωί της Δευτέρας.

Έχοντας διαβάσει για το θέμα της European Super League κι έχοντας εκπλαγεί κι εκείνος από την απόφαση της Τότεναμ να συμμετέχει στην κλειστή Λίγκα δίχως να ζητηθεί η άποψή του, ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται ν' αρνήθηκε να προπονήσει την ομάδα, είχε συνάντηση με τον Ντάνιελ Λέβι κι εκεί οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο απότομο φινάλε της συνεργασίας τους διότι είχαν μεγάλη διαφορά στις απόψεις τους...

Διαβάστε επίσης:

PREMIER LEAGUE NEWS FEED