Μουρίνιο: Για πρώτη φορά χωρίς τίτλο και με το χαμηλότερο ποσοστό νικών! (pics)

Μουρίνιο: Για πρώτη φορά χωρίς τίτλο και με το χαμηλότερο ποσοστό νικών! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: Για πρώτη φορά χωρίς τίτλο και με το χαμηλότερο ποσοστό νικών! (pics)

bet365

Ένα τεράστιο λάθος ή ένα πολύ μεγάλο μάθημα για τη νέα πραγματικότητα; Ο Ζοσέ Μουρίνιο μόνο ως αποτυχία μπορεί να χαρακτηρίσει το πέρασμά του από την Τότεναμ, αφού έπιασε... βαρομετρικό χαμηλό στις επιδόσεις του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχοντας αναλάβει στα τέλη του 2019, αποχώρησε το πρωί της Δευτέρας, 19 του Απρίλη του 2021, καταγράφοντας ακόμα μια απόλυση στην προπονητική του καριέρα.

Εδώ και δύο δεκαετίες πάντα σε όποια ομάδα κι αν είχε βρεθεί κρατώντας το «τιμόνι», ο Πορτογάλος φρόντιζε να παίρνει τίτλο, κάτι που όμως σταμάτησε στο Βόρειο Λονδίνο, αποτυγχάνοντας να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο στην θητεία του.

Μάλιστα, η απομάκρυνσή του από τον πάγκο ήρθε έξι μέρες πριν από τον τελικό του League Cup στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι!

Παράλληλα, ο... κάποτε special one αποχωρεί από τα «σπιρούνια» γνωρίζοντας πως πλέον έχει το χειρότερο ποσοστό νικών της καριέρας του, φτάνοντας μονάχα στο 51% με την Τότεναμ, πιο χαμηλά κα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και από την δεύτερη θητεία του στην Τσέλσι.

For almost two decades Jose Mourinho had won trophies at every club he managed. But six days before Spurs play the League Cup final, he exits without a trophy at Tottenham.

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

The dramatic decline of Jose Mourinho

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail Sport στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα