Τσέλσι: Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ο Τιάγκο Σίλβα (pic & vid)

Τσέλσι: Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ο Τιάγκο Σίλβα (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Τσέλσι: Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ο Τιάγκο Σίλβα (pic & vid)

bet365

Ο Τιάγκο Σίλβα θέλησε να απολογηθεί για την εμφάνισή του και την γρήγορη αποβολή του στο ματς με την Γουέστ Μπρομ, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 29ο λεπτό.

Η Γουέστ Μπρομ, από τα φαβορί για υποβιβασμό, έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο Λονδίνο, επικρατώντας της Τσέλσι με το εντυπωσιακό 5-2. Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι οι «μπλε» έμειναν με παίκτη λιγότερο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Η αποβολή του Βραζιλιάνου στόπερ αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους και συνέβαλε στην έκβαση του αγώνα. Από την πλευρά του πάντως, ο Τιάγκο Σίλβα ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Τσέλσι.

«Τα μαθήματα πρέπει να μαθαίνονται από τις δύσκολες μέρες, έτσι ώστε η επόμενη ημέρα είναι η αφετηρία μίας νέας αρχής. Πιστεύω ότι δεν ήταν μία κίνηση για αποβολή, δεν έχω δει το βίντεο ακόμα, όμως ο διαιτητής πήρε την απόφαση και δεν μπορούμε να αλλάξουμε ό,τι συνέβη. Αναλαμβάνω την ευθύνη μου για την αποβολή που δυστυχώς επηρέασε άμεσα το αποτέλεσμα του αγώνα. Τώρα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, επειδή την Τετάρτη έχουμε μία ακόμα μάχη. Πάμε Τσέλσι», ήταν το μήνυμά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα