Μπέιλ: «Έχω συμβόλαιο, γι' αυτό είπα ότι γυρίζω στη Ρεάλ»

Μπέιλ: «Έχω συμβόλαιο, γι' αυτό είπα ότι γυρίζω στη Ρεάλ»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπέιλ: «Έχω συμβόλαιο, γι' αυτό είπα ότι γυρίζω στη Ρεάλ»

bet365

Σε μια προσπάθεια να διορθώσει τις εντυπώσεις που δημιούργησε με την δήλωση πως το πλάνο του ήταν εξ αρχής να επιστρέψει στη Ρεάλ το καλοκαίρι, ο Γκάρεθ Μπέιλ ανέφερε πως αυτό ορίζει το συμβόλαιό του και αυτό ήθελε να τονίσει...

Έχοντας προσπαθήσει να απολαύσει ξανά το ποδόσφαιρο στην Τότεναμ και να γίνει σημαντικός για την αγαπημένη του ομάδα στη μεγάλη του επιστροφή στο Λονδίνο, όσο κι αν με τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν ταίριαξαν στον απόλυτο βαθμό, ο Ουαλός σούπερ σταρ έδειξε πως τελικά όταν θέλει, μπορεί να κάνει πολλά.

Πριν από μερικές μέρες δήλωσε ότι το πλάνο του ήταν να φύγει από τη Ρεάλ να παίξει έναν χρόνο για να πάρει αρκετά ματς και να είναι πανέτοιμος για το Euro, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το σχέδιό του ήταν τέτοιο ώστε να επιστρέψει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι.

Τώρα, προσπαθώντας να διορθώσει τις λανθασμένες, όπως ισχυρίζεται, εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν, ανέφερε πως μίλησε έτσι διότι υπάρχουν νομικά έγγραφα με υπογραφές που ορίζουν τι θα κάνει στο φινάλε της σεζόν...

«Πρώτα απ' όλα έχουμε τη φετινή σεζόν που φτάνει στο τέλος της, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και μετά έχουμε και το Euro. Το συμβόλαιό μου αναφέρει ότι ανήκω και την επόμενη σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης και γι' αυτό είπα ό,τι είπα πριν από μερικές μέρες. Δεν νομίζω ότι ήταν προσβολή για κάποια πλευρά. Είναι αυτό που πρέπει να κάνω νομικά, δηλάδη δεσμεύομαι με ένα έγγραφο και πρέπει να γυρίσω.

Η Ρεάλ είναι η ομάδα στην οποία ανήκω και στην Τότεναμ είμαι ως δανεικός. Μετά τον δανεισμό η συμφωνία λέει ότι επιστρέφω. Ήθελα να παίξω και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα από τη Ρεάλ ενόψει και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θα επιστρέψω, θα καθίσουμε με τον μάνατζέρ μου να δούμε τι γίνεται και θ' αποφασίσουμε...».

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπέιλ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Premier League με 30 εκατ. ευρώ ετησίως (pic)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα