Μπαρτσελόνα: Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι φανατικός οπαδός της... Λιντς!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι φανατικός οπαδός της... Λιντς!

bet365

Ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ, δεν χάνει αγώνα της Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα και έχει στην συλλογή του τις φανέλες των Πάτρικ Μπάμφορντ και Κάλβιν Φίλιπς.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι ξεχωριστός... σε όλα του. Ξεχωριστή προσωπικότητα, ξεχωριστός ποδοσφαιριστής (από τους λίγους που μπορούν να σουτάρουν εξίσου καλά και με τα δύο πόδια), αλλά και φίλαθλος ξεχωριστών ομάδων.

Όπως αποκάλυψε ο γκολτζής της Λιντς, Πάτρικ Μπάμφορντ, ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα είναι φανατικός φίλαθλος της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα και δεν χάνει κανέναν από τους αγώνες της, εφόσον βεβαίως δεν συμπίπτουν με υποχρεώσεις της Μπάρτσα.

Ο 23χρονος Ντεμπελέ, μάλιστα, φρόντισε μέσω του συμπατριώτη του, τερματοφύλακα Ιλάν Μελιέ, να προμηθευτεί τις φανέλες του Μπάμφορντ και του Κάλβιν Φίλιπς, όπως εξήγησε ο πρώτος.

«Μετά τον αγώνα με την Φούλαμ, ο Μελιέ μου είπε: 'Σε παρακαλώ, χρειάζομαι την φανέλα σου'. Του είπα: 'Ναι κανέναν πρόβλημα, για ποιον είναι;' Εκείνος απάντησε: 'Ντεμπελέ'. Ρώτησα αν είναι αυτός της Μπαρτελόνα» εξήγησε αρχικά ο Μπάμφορντ.

«Είπα: 'Τι, θέλει την φανέλα μου;' Και εκείνος μου είπε: 'Ναι, τη δική σου και του Κάλβιν (σ.σ. Φίλιπς), γιατί είναι μεγάλος φαν της Λιντς και βλέπει όλα τα ματς'. Του είπα: 'Αλήθεια; Εντάξει, αλλά θέλω να μου δώσει και την δική του φανέλα'» συνέχισε ο επιθετικός της Λιντς, προσθέτοντας: «Την άλλη μέρα στο FaceTime, τα μεσάνυχτα, με παίρνει τηλέφωνο και μου δείχνει την φανέλα της Μπαρτσελόνα με το μήνυμα: 'Στον αδελφό μου Μπάμφορντ, Ντεμπελέ'».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα