Έβερτον για Champions σεντόνι, Τότεναμ στο «κόλπο» της τετράδας (vids)

Gazzetta team
Έβερτον για Champions σεντόνι, Τότεναμ στο «κόλπο» της τετράδας (vids)

bet365

Η Έβερτον ξεπέρασε το εμπόδιο και της Γουέστ Μπρομ (1-0) και ανέβηκε στην 4η θέση της Premier League, ενώ η Τότεναμ, με αυτογκόλ, λύγισε την Φούλαμ (1-0) και έμεινε «ζωντανή» στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έβερτον έτοιμη (και ικανή) για όλα! Με τον Ριτσάρλισον να σκοράρει για τέταρτο διαδοχικό ματς για πρώτη φορά, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέρασε αλώβητη από την έδρα της Γουέστ Μπρομ (1-0), συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και ανέβηκε στην 4η θέση της Premier League, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο από Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ.

Τα Ζαχαρωτά, ύστερα από μια ισορροπημένη πρώτη ώρα παιχνιδιού, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 65' με τον «καυτό» Ριτσάρλισον, ύστερα από ασίστ του Γκίλφι Σίγκουρντσον, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Η προτελευταία Γουέστ Μπρομ, η οποία παρά την θέση της παλεύει όλα τα παιχνίδια της, κυνήγησε την ισοφάριση και την πέτυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το γκολ του Μπαγέ Ντιαγέ δεν μέτρησε για οφσάιντ... χιλιοστών.

Σωτήριο αυτογκόλ για την Τότεναμ

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ έφευγε με το «τρίποντο» από την έδρα της 18ης Φούλαμ (1-0) και παρέμενε στο «κόλπο» της πρώτης τετράδας, ούσα τέσσερις βαθμούς μακριά από την Έβερτον.

Ο Τοσίν Αρανταμπιόγιο, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σε προσπάθεια του Ντέλε Άλι, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (19') και, εντέλει, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία συμπλήρωσε δύο διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο, όταν είχε φτάσει τις τέσσερις σερί.

Αυτό ήταν το πρώτο αυτογκόλ... υπέρ της Τότεναμ τη φετινή σεζόν, με τα Σπιρούνια να δέχονται πίεση για την ισοφάριση, την οποία όμως «απέτρεψε» το VAR, το οποίο ακύρωσε γκολ του Τζος Μάγια, γιατί είχε προηγηθεί χέρι του Μάριο Λεμινά (62').

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα