Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 3-1: Εκανε το καθήκον της, αλλά είναι μακριά (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 3-1: Εκανε το καθήκον της, αλλά είναι μακριά (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Νιούκαστλ, επέστρεψε στη 2η θέση, αλλά το -10 από την κορυφή είναι τεράστια διαφορά για να ελπίζει ρεαλιστικά στον τίτλο.

Ηταν πιο δύσκολο απ' ό,τι δείχνει το τελικό 3-1. Μέχρι το 57' που έβαλε το δεύτερο γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε καν να στήσει μία καλή επίθεση κόντρα στη Νιούκαστλ. Ωστόσο, βρήκε τον τρόπο να ξεμπλοκάρει προς το φινάλε και να φτάσει στο 3-1, το οποίο την κράτησε στο -10 από την κορυφή, κάτι που θα είναι όμως τρομερά δύσκολο να πατήσει ξανά για φέτος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ωραία κίνηση και σουτ του Ράσφορντ (30'), με τον Ντάρλοου να έχει κι εκείνος ευθύνη στο χαμηλό διαγώνιο σουτ. Εξι λεπτά αργότερα ο Σεν-Μαξιμέν ισοφάρισε με μονοκόμματο δυνατό σουτ στον ουρανό της εστίας. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε με το κοντινό χαμηλό σουτ του Τζέιμς (57').

Στο 75' το πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες κλείδωσε το τρίποντο, φτάνοντας τα 15 γκολ (10 ασίστ) στο φετινό πρωτάθλημα. Και μπορεί λοιπόν να βρέθηκε στο +6 από την 5η θέση, αλλά τώρα είναι που η Γιουνάιτεντ έχει μπροστά της ταπιο δύσκολα, με τριάδα εκτός έδρας ματς κόντρα σε Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή της αναμέτρησης!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Γουάν-Μπισάκα, Φρεντ, Μάτις, Μπρούνο Φερνάντες, Τζέιμς (88' Μάτα), Ράσφορντ (88' Σόρταϊρ), Μαρσιάλ (70' Γκρίνγουντ)

Νιούκαστλ (Στιβ Μπρους): Ντάρλοου, Λασέλς, Κλαρκ, Λιούις, Κραφτ, Χέιντεν, Γουίλοκ, Σέλβεϊ, Αλμιρόν (79' Γκέιλ), Ζοέλιντον (55' Φρέιζερ), Σεν-Μαξιμέν (77'Μέρφι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα