Η βαθμολογία της Premier League: Και πώς να το χάσει η Σίτι! (pic)

Gazzetta team
Η βαθμολογία της Premier League: Και πώς να το χάσει η Σίτι! (pic)

bet365

Με 11 σερί νίκες (16 σε όλες τις διοργανώσεις), μετά κι από την εύκολη επικράτηση επί της Τότεναμ (3-0), η Μάντσεστερ Σίτι ξέφυγε στο +8 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δείχνει ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν χάνεται.

Η Τότεναμ ήταν η τελευταία ομάδα που την υποχρέωσε σε ήττα. Αυτό, όμως, συνέβη σχεδόν τρεις μήνες πριν. Έκτοτε, η Μάντσεστερ Σίτι έχουν πατήσει γκάζι, έχουν γίνει η ομάδα με το ευρύτερο νικηφόρο σερί στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και συνεχίζουν να πορεύονται εκ του ασφαλούς προς την επιστροφή τους στον θρόνο.

Μετά την επικράτηση με 3-0 επί των Σπερς, οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα σημείωσαν την 11η σερί νίκη τους στην Premier League (16 σε όλες τις διοργανώσεις), αλλά και το 23ο συνολικά ματς που παραμένουν αήττητοι, ξεφεύγοντας στο +7 από τη 2η Λέστερ με ματς λιγότερο και στο +8 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και δεδομένου του φρενήρη ρυθμού που έχουν πιάσει οι Σίτιζενς, η στέψη μοιάζει να είναι κοντά.

Αντίθετα, η Λίβερπουλ μετά την ήττα από τη Λέστερ έμεινε στην 4η θέση και πιθανόν να υποχωρήσει κι άλλο, αν μία εκ των Τσέλσι ή Γουέστ Χαμ νικήσει.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα