Ο Πεπ της Σίτι ξεπέρασε τον Γκουαρδιόλα της Μπαρτσελόνα!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Πεπ της Σίτι ξεπέρασε τον Γκουαρδιόλα της Μπαρτσελόνα!

bet365

Πανηγυρίζοντας την 200η νίκη της θητείας του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την νυν ομάδα του, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πλέον καλύτερα ποσοστά και από την τρομερή «μηχανή» που είχε δημιουργήσει στην Μπαρτσελόνα!
bwin - ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο άνθρωπος υπό τις οδηγίες του οποίου οι «μπλαουγκράνα» είχαν σαρώσει τους τίτλους στην έναρξη της προηγούμενης δεκαετίας και που εκείνη την Μπαρτσελόνα θα την μνημονεύουν άπαντες ως μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουν παρουσιαστεί στα χρονικά του αθλήματος, συνεχίζει τώρα να γράφει την ιστορία του στη Σίτι.

Ο Καταλανός προπονητής το βράδυ της Τετάρτης στο 3-1 επί της Σουόνσι για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας πανηγύρισε την 200η του νίκη ως κόουτς των «πολιτών» σε μόλις 268 παιχνίδια, ωστόσο, κατάφερε να φτάσει το ποσοστό νικών του στο 73%, ξεπερνώντας και αυτό που είχε ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα!

Στους «μπλαουγκράνα» είχε... τερματίσει στο 72%, ωστόσο, στο Μάντσεστερ έχει βρει τρομερή βοήθεια από τον Άραβα ιδιοκτήτη, πολλά χρήματα για να φτιάξει το ρόστερ και άλλαξε και τον προπονητικό του εαυτό φροντίζοντας και για την άμυνα του συλλόγου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, οι 15 σερί νίκες και το απόλυτο ρεκόρ θετικών αποτελεσμάτων από αγγλικό σύλλογο πρώτης κατηγορίας στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας!

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα