Μαν. Γιουνάιτεντ - Eβερτον 3-3: Σοκ στο 95', μόνη στην κορυφή η Σίτι! (vid)

Μαν. Γιουνάιτεντ - Eβερτον 3-3: Σοκ στο 95', μόνη στην κορυφή η Σίτι! (vid)

bet365

Αυτή κι αν ήταν απόδραση... Η Εβερτον στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων «πάγωσε» το Ολντ Τράφορντ, απέσπασε ισοπαλία 3-3 από τη Γιουνάιτεντ και άφησε τη Σίτι μόνη στο ρετιρέ!

Αυτό ήταν ΣΟΚ! Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε δυο φορές, είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά η άμυνά της γι ακόμα μια φορά φέτος είναι... εμπόδιο για τον τίτλο! Ο Κάλβερτ Λιούιν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 3-3 για την Εβερτον και άφησε τη Σίτι μόνη στην κορυφή (στο +2 από τη Γιουνάιτεντ) και με δυο ματς λιγότερα.

H Γιουνάιτεντ ήταν πιο νωθρή στο ξεκίνημα, η Εβερτον είχε την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να φανεί απειλητική για την εστία του Ντε Χέα. Αντίθετα, η Μάντσεστερ στην πρώτη ευκαιρία βρήκε δίχτυα. Στο 25ο λεπτό ο Ράσφορντ έκανε υπέροχη σέντρα και ο Καβάνι με κεφαλιά δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το 1-0. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ στο 39' έχασε τον Πογκμπά, με τον Γάλλο αμυντικό να τραυματίζεται και τη θέση του να παίρνει ο Φρεντ. Μπορεί η Γιουνάιτεντ να έχασε για λίγο την... ισορροπία της, ωστόσο στο 45' ο Μπρούνο με μια απίθανη εκτέλεση έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0! Στην επόμενη φάση πάντως, η Εβερτον απείλησε για πρώτη φορά, αλλά ο Κάλβερτ Λιούιν από κοντά αστόχησε!

Τα πάνω – κάτω η Εβερτον!

Το ξεκίνημα στην επανάληψη ήταν βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες του Σόλσκιερ! Στο 49' ο Ντε Χέα θυμήθηκε τον... κακό του εαυτό, μιας και ο Ντουκουρέ μείωσε με ένα χαλαρό πλασέ! Τρία λεπτά αργότερα, ο Χάμες εκτέλεσε τον Ισπανό κι έφερε το ματς στα ίσα! Κι όμως, η Εβερτον γύρισε όλη πίσω, η Γιουνάιτεντ έφτασε να έχει κατοχή στο 85% και πίεζε διαρκώς για το γκολ!

Στο 63' οι «Κόκκινοι» πλησίασαν στο γκολ, αλλά ο Ολσεν είχε μεγάλη επέμβαση στο τετ α τετ με τον Ράσφορντ. Ωστόσο, στο 70' ήρθε η λύτρωση. Ο Σο με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έδωσε ασίστ στον ΜακΤόμινεϊ και ο Σκωτσέζος με κεφαλιά νίκησε... τέσσερις αντιπάλους και σκόραρε. Ο Αντσελότι αποφάσισε να ανεβάσει ξανά την ομάδα με την είσοδο των Σίγκουρντοσν, Κινγκ, αλλά η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που είχε φάσεις με Ράσφορντ και Μπρούνο.

Η Εβερτον ήταν μέσα στο «κόλπο» και μετά το 80’ βρήκε χώρους, πλησίασε με Ριτσάρλισον, Ντιν, αλλά… φύλαγε το καλύτερο για το τέλος. Ο Σόλσκιερ έκανε αλλαγή στο τέλος, πέρασε τον Τουανζέμπε στο ματς και ο αμυντικός της Μάντσεστερ τα έκανε όλα λάθος. Φάουλ στο 90’+5, κακό στήσιμο και μαζί με τους Μαγκουάιρ, Λίντελοφ… άφησαν τον Κάλβερτ Λιούιν να σκοράρει και να ισοφαρίσει σε 3-3!

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μπισάκα, Πογκμπά (39' Φρεντ), Μπρούνο, Μακ Τόμινεϊ, Καβάνι, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (90' Τουανζέμπε)

Εβερτον: Ολσεν, Ντιν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Χόλγκεϊτ, Χάμες (69' Σίγκουρντσον), Ντουκουρέ (81' Κινγκ), Γκόμες, Ντέιβις (75' Ιβόμπι), Κάλβερτ - Λιούιν, Ριτσάρλισον

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY AΓΩΝΑ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα