Premier League: Κάνουν πάρτι οι φιλοξενούμενοι!

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Κάνουν πάρτι οι φιλοξενούμενοι!

bet365

Μετά και το διπλό της Τσέλσι στο γήπεδο της Τότεναμ, οι νίκες των φιλοξενούμενων ομάδων στην φετινή Premier League ολοένα και αυξάνονται, σε μια σεζόν που μπορεί ν' αποδειχθεί ιστορική!

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες, η πίεση που μπορεί ν' ασκήσει η εξέδρα στους φιλοξενούμενους και η ώθηση που μπορούν να δώσουν οι οπαδοί στην ομάδα τους για να αισθανθεί το γήπεδο... φρούριο, έχει βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις φετινές εξορμήσεις των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Μετά και το 1-0 της Τσέλσι επί της Τότεναμ το βράδυ της Πέμπτης, οι νίκες των φιλοξενούμενων ομάδων στη φετινή Premier League έχουν φτάσει πλέον στις 88, έναντι των 79 των γηπεδούχων σε σύνολο 215 αναμετρήσεων...

Ποτέ ξανά στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν έχει ολοκληρωθεί σεζόν με περισσότερες εκτός έδρας νίκες και φαίνεται πως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αυτό θα είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο!

Διαβάστε επίσης:

Τότεναμ – Τσέλσι 0-1: Μπλε κυριαρχία και ιστορική αποτυχία Μουρίνιο (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα