Νταβίντ Λουίζ - Μπέντναρεκ: Κάνουν εφέσεις οι Άρσεναλ και Σαουθάμπτον

Κώστας Ζάλιαρης
Νταβίντ Λουίζ - Μπέντναρεκ: Κάνουν εφέσεις οι Άρσεναλ και Σαουθάμπτον

bet365

Οι Άρσεναλ και Σαουθάμπτον θεωρούν άδικες τις κόκκινες κάρτες που είδαν οι Νταβίντ Λουίζ και Γιαν Μπέντναρεκ το βράδυ της Τρίτης, ασκώντας εφέσεις για να μην ισχύσουν οι τιμωρίες των παικτών τους στα επόμενα ματς.

Ο Λουίζ αντίκρισε την 3η κόκκινη κάρτα της θητείας του στην Άρσεναλ από το καλοκαίρι του 2019, έχοντας τις περισσότερες αποβολές από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της Premier League σε αυτό το διάστημα του ενός μήνα.

Βρήκε ανεπαίσθητα τον Γουίλιαν Ζοσέ στον βηματισμό του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους της ήττας (2-1) της Άρσεναλ από την Γουλβς και αποβλήθηκε προτού τον συναντήσει εκτός αγώνα νωρίτερα από τη λήξη ο Μπερντ Λένο, πιάνοντας τη μπάλα εκτός περιοχής.

Στο Μάντσεστερ, ο Μπέντναρεκ έχοντας και τον Μαρσιάλ να λέει ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα στην περιοχή, αποβλήθηκε με το on-field review που είδε ο Μάικ Ντιν για το μαρκάρισμά του στον Γάλλο επιθετικό της Γιουνάιτεντ, στον νέο διασυρμό της Σαουθάμπτον με το τελικό 9-0.

Ο στόπερ των «αγίων» θεώρησε τρομερά άδικη την αποβολή του κι έτσι η ομάδα τοιυ ασκεί έφεση για την αναίρεση της κόκκινης κάρτας.

Διαβάστε επίσης:

Νταβίντ Λουίζ: Έχει τις περισσότερες κόκκινες και τα περισότερα πέναλτι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα