Τούχελ: «Μου έστειλε μήνυμα ο Λάμπαρντ, θα με στηρίξουν οι οπαδοί»

Τούχελ: «Μου έστειλε μήνυμα ο Λάμπαρντ, θα με στηρίξουν οι οπαδοί»

Κώστας Ζάλιαρης
Τούχελ: «Μου έστειλε μήνυμα ο Λάμπαρντ, θα με στηρίξουν οι οπαδοί»

bet365

Ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε πως ο Φρανκ Λάμπαρντ παρά την απόλυσή του, έστειλε μήνυμα με ευχές στον Γερμανό αντικαταστάτη του στην Τσέλσι! Αισιοδοξία για την αντιστροφή του κλίματος και την στήριξη του κόσμου...

Οι «μπλε» του Λονδίνου από το βράδυ της Τετάρτης έχουν μπει κανονικότατα σε νέα εποχή με τον Τούχελ έπειτα από μόλις μια προπόνηση να καθοδηγεί την ομάδα στο παιχνίδι με αντίπαλο την Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», πραγματοποιώντας ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία με την ισοπαλία δίχως τέρματα (0-0).

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου που είχε και μορφή παρουσίασης από την Τσέλσι, ο Τούχελ αποκάλυψε πως έλαβε μήνυμα από τον Λάμπαρντ, ο οποίος γι' ακόμα μια φορά φανέρωσε τον τρομερό χαρακτήρα του: «Μου έστειλε να μου ευχηθεί καλή επιτυχία και να μου πει να συναντηθούμε αν το επιτρέψουν οι συνθήκες στο μέλλον. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς εκείνον και την κληρονομιά του».

Έχοντας αφουγκραστεί ορισμένες αντιδράσεις από τον κόσμο που δεν ήθελε να δει τον Λάμπαρντ ν' απομακρύνεται από τον πάγκο, ο νέος τεχνικός της Τσέλσι εξέφρασε την αισιοδοξία του για αλλαγή σκηνικού. «Θα κερδίσω τη στήριξη των οπαδών και αντιλαμβάνομαι απόλυτα γιατί είναι απογοητευμένοι που απομακρύνθηκε ο Λάμπαρντ...» είπε.

«Δεν θα μπορούσα ν' αρνηθώ την ευκαιρία να βρεθώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Οι πρώτες μου ημέρες στην ομάδα είναι εκπληκτικές. Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση.

Θέλω ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και ν' απολαμβάνει μια ομάδα που θα βγάζει ιδιαίτερη ενέργεια και θα υπάρχει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στυα ματς της ομάδας. Στην Τσέλσι θα παίζουμε πάντοτε για τίτλους και επιτυχίες. Δεν κρύβομαι από αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα