Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Τέλος στο σερί με ιστορικό θρίαμβο

Κώστας Ζάλιαρης
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Τέλος στο σερί με ιστορικό θρίαμβο

bet365

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ρίξει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την κορυφή της φετινής εντυπωσιακής Premier League, φτάνοντας σε ιστορική νίκη και βάζοντας τέλος στο τρομερό σερί που έτρεχαν οι «κόκκινοιι διάβολοι».

Τα γκολ των Μπράιαν και Μπερκ σόκαραν την Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και η Σίτι παρέμεινε στο ρετιρέ μετά το δικό της 5-0 επί της Γουέστ Μπρομ μια μέρα νωρίτερα.

Μάλιστα, η Λέστερ έχασε ευκαιρία για συγκατοίκηση στην πρώτη θέση, αφού έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον παρά το εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο που έκανε.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έγινε η πρώτη ομάδα από το Γιόρκσαϊρ που καταφέρνει να πάρει νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» από καταβολής Premier League, ενώ μάλιστα, πήρε θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρώτη φορά από το 1973!

Παράλληλα, παρά το γεγονός πως είναι η ουραγός της κατηγορίας αυτή την στιγμή κι όλοι την έχουν καταδικασμένη να υποβιβαστεί, έβαλε τέλος στο μεγαλύτερο αήττητο σερί που έτρεχε οποιαδήποτε ομάδα στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την Γιουνάιτεντ να έχει 13 ματς δίχως ήττα πριν από το παιχνίδι της Τετάρτης!

Διαβάστε επίσης:

Μαν. Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ Γιουν. 1-2: Τρελό κάζο και κορυφή η Σίτι! (vid)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα