Μαν. Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ Γιουν. 1-2: Τρελό κάζο και κορυφή η Σίτι! (vid)

Μαν. Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ Γιουν. 1-2: Τρελό κάζο και κορυφή η Σίτι! (vid)

bet365

Απίθανα πράγματα στο Ολντ Τράφορντ, η oυραγός, αλλά παθιασμένη Σέφιλντ επικράτησε 2-1 της Γιουνάιτεντ και την... πέταξε από την κορυφή της Premier League. Στο +1 η Σίτι και με ματς λιγότερο.

Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Λίβερπουλ για το κύπελλο, η Γιουνάιτεντ γνώρισε ήττα - σοκ στο Ολντ Τράφορντ από την ουραγό Σέφιλντ με 2-1. Οι «Κόκκινοι» ήταν κάκιστοι δημιουργικά, ο Σόλσκιερ δεν μπόρεσε να βρει ποτέ λύσεις απέναντι στην ψυχωμένη αντίπαλό του και οι «Λεπίδες» πέτυχαν μια νίκη που μπορεί να τους βάλει ξανά στο κόλπο της παραμονής. Η Γιουνάιτεντ έπειτα από 13 εξαιρετικά ματς είδε το αήττητο να χάνεται, όπως και την... κορυφή, μιας και η Σίτι είναι στο +1, αλλά και με ματς λιγότερο.

Επειτα το μουδιασμένο πεντάλεπτο η Γιουνάιτεντ πίεσε αρκετά και στο 11ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Μπισάκα γύρισε υπέροχα, αλλά το πλασέ του Ράσφορντ πέρασε μόλις άουτ. Η κατοχή για τους γηπεδούχους έφτασε στο 85%, αλλά η Μάντσεστερ δε βρήκε τον τρόπο να φανεί απειλητική. Ούτε στο 18' όταν ο Γκρίνγουντ έφυγε στον αιφνιδιασμό μπόρεσε να βρει δίχτυα. Αντίθετα, η Σέφιλντ στο 23' πάγωσε τους γηπεδούχους! Ωραία εκτέλεση κόρνερ από τον Φλεκ, κάκιστη αντίδραση του Ντε Χέα και ο Μπράιαντ με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ηταν η 10η φορά τη φετινή σεζόν που η Γιουνάιτεντ δέχθηκε πρώτη γκολ στην Premier League! Αντίδραση δεν υπήρξε, η Σέφιλντ ήταν ιδανικά στημένη, με εξαιρετικές επιστροφές, με αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ να βρίσκει χώρους για να δημιουργήσει.

Το μοναδικό λάθος που έκανε ο εξαιρετικός Φιλ Γιαγκέλκα ήταν στη φάση του 64’, όταν από το κόρνερ του Τέλες, ο Μαγκουάιρ τον πρόλαβε και ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά. Η είσοδος του Καβάνι δεν έκανε τη διαφορά. Αντίθετα, η Σέφιλντ ήταν ψυχωμένη, κέρδιζε τις περισσότερες μονομαχίες, κάλυπτε με επιτυχία όλο το γήπεδο και στο 74’… ξανασόκαρε τους γηπεδούχους. Ο Μπερκ εκμεταλλεύθηκε την τραγική αμυντική λειτουργία της Μάντσεστερ, έκανε ολομόναχος το σουτ που κόντραρε στον Μπαϊγί πετυχαίνοντας έτσι το 2-1. Καβάνι, Μπρούνο, Πογκμπά, Τέλες (δοκάρι) προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά αυτή τη φορά ανατροπή δεν έγινε! Η Σέφιλντ πέτυχε την πρώτη νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» έπειτα από το 1973, έφτασε τους οκτώ βαθμούς κι ελπίζει!!!

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τέλες (82' Σο), Μαγκουάιρ, Τουανζέμπε (83' Φαν ντε Μπέεκ), Μπισάκα, Μάτιτς, Πογκμπά, Μπρούνο, Μαρσιάλ, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (66' Καβάνι)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Γιαγκέλκα, Μπάσαμ, Μπάλντοκ, Μπράιαν (53' Μπογκλ), Αμπαντού, Φλεκ, Νόργουντ, Λάντστραμ, ΜακΓκόλντρικ (80' Μπρούστερ), Σαρπ (70' Μπερκ)

ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα