Γκουαρδιόλα για Λάμπαρντ: «Νικάς ή απολύεσαι»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα για Λάμπαρντ: «Νικάς ή απολύεσαι»

bet365

Δυσαρεστημένος με την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ από την Τσέλσι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, αν και έδειξε να τη... κατανοεί.

Η απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ από την Τσέλσι έπιασε στον... ύπνο την Premier League και, βεβαίως, τους συναδέλφους του προπονητές, μεταξύ των οποίων τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Οι προπονητές, νεότεροι ή μεγαλύτεροι, όλοι πρέπει να νικάμε. Υπάρχει μεγάλη κουβέντα για πρότζεκτ και ιδέες, αλλά αυτά δεν υπάρχουν. Πρέπει να νικάς ή απολύεσαι» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

«Σέβομαι την απόφαση της Τσέλσι, αλλά στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά στον Φρανκ. Μακάρι να μπορέσουμε να συναντηθούμε όταν τελειώσει το lock down» πρόσθεσε ο Γκουαρδιόλα, επισημαίνοντας ακόμα ότι «έχουμε εξάρτηση από τα αποτελέσματα, όχι από το πώς παίζουμε ή την φιλοσοφία μας. Αν δεν νικάμε, θα απολυθούμε. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, σπάνιες οι εξαιρέσεις, αφού όλοι θέλουν άμεσα αποτελέσματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα