Λάμπαρντ: Σενάριο άμεσης απόλυσης!

Λάμπαρντ: Σενάριο άμεσης απόλυσης!

Κώστας Ζάλιαρης
Λάμπαρντ: Σενάριο άμεσης απόλυσης!

bet365

«Βόμβα» στην Τσέλσι με σενάριο να θέλει τον Φρανκ Λάμπαρντ ν' αποτελεί παρελθόν τις επόμενες ώρες και τους ποδοσφαιριστές να έχουν ενημερωθεί να βρεθούν μονάχα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο!

Με την ομάδα στην 9η θέση της βαθμολογίας, στο -11 από την κορυφή, με τους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι να μην μπορούν ν' αποδώσουν, με τον Λάμπαρντ να τους καλεί ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να έλαβε την απόφασή του.

Βάσει του ρεπορτάζ της Daily Telegraph και του Ματ Λόουτον, ο Φρανκ Λάμπαρντ αναμένεται εντός της ημέρας ν' αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας έπειτα από ενάμιση χρόνο θητείας.

Μάλιστα, τονίζεται πως οι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο το απόγευμα κι όχι νωρίτερα, προφανώς για να γίνει η αλλαγή και ν' αποφασιστεί ποιος θ' αναλάβει προσωρινά μέχρι την πρόσληψη του νέου κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα