Μάντσεστερ Σίτι – Αστον Βίλα 2-0: Για πρώτη φορά κορυφή (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μάντσεστερ Σίτι – Αστον Βίλα 2-0: Για πρώτη φορά κορυφή (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι συσκολεύτηκε, αγχώθηκε, αλλά στο φινάλε έγραψε το 2-0 επί της Αστον Βίλα και βρέθηκε για πρώτη φορά στην 1η θέση, για να γίνει η 9η φετινή ομάδα που το κάνει στην Premier League.

Ισως να είναι απλά για ένα δίωρο. Εξαρτάται από το τι θα έκανε στη Φούλαμ λίγο αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, και αυτό το λίγο ήταν αρκετό, ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να πάρει την πρώτη γεύσης της από την κορυφή. Η αλήθεια είναι φαινόταν πώς δεν θα συνέβαινε, καθώς η Αστον Βίλα αντιστεκόταν.

Ωστόσο, ένα λάθος στην άμυνά της, επέτρεψε στον Μπερνάρντο Σίλβα να σκοράρει (79'), με τον Γκουντογκάν να ευστοχεί σε πέναλτι στο 90' για το τελικό 2-0. Με αυτόν τον τρόπο οι Πολίτες διεύρυναν το αήττητο σερί αντεπίθεσής τους στις 10 αγωνιστικές (8 νίκες). Αυτό τους έκανε την ένατη ομάδα που πάτησε στην 1η θέση της φετινής Premier League.

Δυστυχ'ως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε τους Ντε Μπρόινε, Γουόκερ να αποχωρούν τραυματίες!

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ρουμπέν Ντίας, Στόουνς, Γουόκερ (28' Ζιντσένκο), Ζοάο Κανσέλο, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε9' Γκ. Ζέσους), Φόντεν, Στέρλινγκ (72' Μαχρέζ), Μπ. Σίλβα

Αστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Μαρτίνεθ, Κόνσα, Μινγκς, Κας, Τάργκετ (75' Τέιλορ), ΜακΤζιν, Ντάγκλας Λουίζ, Τραορέ (68' Ελ Γκάζι), Γκρίλις, Μπάρκλεϊ (68' Ράμσεϊ), Γουότκινς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα