Παπασταθόπουλος: «Εδωσα τα πάντα για την Αρσεναλ» (pic)

Παπασταθόπουλος: «Εδωσα τα πάντα για την Αρσεναλ» (pic)

Κώστας Τόπας
Παπασταθόπουλος: «Εδωσα τα πάντα για την Αρσεναλ» (pic)

bet365

Με ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στην Αρσεναλ.

Αρσεναλ και «Sokratis» αποφάσισαν να τερματίσουν πρόωρα την συνεργασία τους και ο Ελληνας διεθνής στόπερ είναι πλέον ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο 32χρονος αμυντικός, με μήνυμά του στα social media, αποχαιρέτησε τους «κανονιέρηδες», τονίζοντας πως ήταν ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να φορέσει τη φανέλα της Αρσεναλ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε, αλλά και τους φιλάθλους.

«Μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της καριέρας μου ολοκληρώθηκε σήμερα. Ήταν τιμή να φορέσω τη φανέλα της Άρσεναλ και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, συμπαίκτες, προσωπικό και τους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο για την αγάπη και το σεβασμό που μου έδωσαν. Έδωσα τα πάντα για την Άρσεναλ και η Άρσεναλ μου έδωσε επίσης πολλά. Σας εύχομαι καλή υγεία και επιτυχία πάντα. Ευχαριστώ Αρσεναλ», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα