Τσέλσι: Ο Τζέιμς ξέχασε τον Μάντισον και τον έβλεπε να σκοράρει (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Ο Τζέιμς ξέχασε τον Μάντισον και τον έβλεπε να σκοράρει (vid)

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει τα δίκια του όταν κατηγορεί τους παίκτες του για σπριντ και προσπάθειες που μένουν στη μέση, με τον Ρις Τζέιμς να δέχεται κριτική από τον κόσμο για τη συμπεριφορά του στο δεύτερο γκολ της Λέστερ επί της Τσέλσι.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Auto Cash Out*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Άγγλος φουλ μπακ έβλεπε τον Μάντισον μπροστά του να έχει πατήσει περιοχή στην επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώθηκε για τα μετόπισθεν των Λονδρέζων κι αντί να φροντίσει να τρέξει πάνω στον μετέπειτα σκόρερ των «αλεπούδων», το έκανε την τελευταία στιγμή...

«Όντως ξέχασε τα απολύτως βασικά... Βλέπω παίκτες που ξεχύνονται στην επίθεση και μετά όταν προσπαθούν να γυρίσουν στην άμυνά τους, κάνουν απλά βηματάκια...» είπε στη συχνότητα του SkySports ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τηλεσχολιαστής Τζέιμι Ρέντναπ.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα