Λιντς – Μπράιτον 0-1: Διπλό... παραμονής (vids)

Gazzetta team
Λιντς – Μπράιτον 0-1: Διπλό... παραμονής (vids)

bet365

Η Μπράιτον πέρασε (0-1) από τη Λιντς και βρέθηκε στο +5 από τον υποβιβασμό, ενώ προσπέρασε και τη Μπέρνλι, η οποία ηττήθηκε 1-0 από τη Γουέστ Χαμ που χτίζει αήττητο σερί.

Η Μπράιτον είναι μαζί με τη Γουλβς, οι μοναδικές που έχουν δώσει και τα 19 φετινά ματς. Οπότε, έχοντας περισσότερα παιχνίδια από τους ανταγωνιστές της για την παραμονή, δεν έχει περιθώρια απωλειών. Χρειαζόταν και μία υπέρβαση και την έκανε σε πρώτη φάση στη Λιντς, την οποία νίκησε 0-1. Τα Παγώνια δεν ήταν σε καλό απόγευμα, δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, ενώ αντιθέτως, είδαν τον Μοπέ (17') να σημειώνει το μοναδικό γκολ του αγώνα. Η Μπράιτον ήταν καλύτερη, είχε και δοκάρι και ανέβηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Κοντά στην... τετράδα η Γουέστ Χαμ!

H Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι, βρέθηκε στην 7η θέση και στο -3 από την τετράδα της Premier League. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν χαμηλά στη βαθμολογία κι αισθάνονται την καυτή ανάσα των ανταγωνιστών. Ηταν η πρώτη νίκη του Μόγιες επί του Ντάιτς, με τους Λονδρέζους να έχουν καλά διαστήματα ποδοσφαίρου. Μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αντόνιο πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ηταν το 10ο του τέρμα στα δώδεκα τελευταία που ξεκίνησε βασικός. Η Γουέστ Χαμ ήταν καλύτερη στο α' μέρος, αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ογκμπόνα για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Πιο επικίνδυνη στην επανάληψη η Μπέρνλι, αλλά τόσο ο Μι όσο και ο Ροντρίγκες δεν εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα