Κιμ Μιν-Τζε: Μάχη Τσέλσι-Τότεναμ για το «τέρας» από τη Ν. Κορέα (vid)

Gazzetta team
Κιμ Μιν-Τζε: Μάχη Τσέλσι-Τότεναμ για το «τέρας» από τη Ν. Κορέα (vid)

bet365

Συμπαίκτη με τον Χέουνγκ-Μιν Σον και σε συλλογικό επίπεδο θέλει να κάνει η Τότεναμ τον Κιμ Μιν-Τζε, τον 24χρονο Νοτιοκορεάτη στόπερ που στην Ασία αποκαλούν «τέρας», με την Τσέλσι να εξετάζει επίσης την περίπτωσή του.

Τον λένε Κιμ Μιν-Τζε, είναι 1,90μ. και στη Νότια Κορέα τον αποκαλούν «τέρας». Κάπως έτσι η φήμη του αρχίζει και εκτοξεύεται σιγά-σιγά στο Νησί, αφού όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Mirror», η Τότεναμ κινείται για να τον αποκτήσει μέσα από τα χέρια της Τσέλσι.

Ο 24χρονος θηριώδης στόπερ αγωνίζεται στην κινεζική Beijing Sinobo Guoan από τον Γενάρη του 2019 και είναι ήδη συμπαίκτης με τον Χέουνγκ-Μιν Σον στην εθνική, έχοντας καταγράψει 30 συμμετοχές και 3 γκολ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Σπερς πρόκειται να καταθέσουν επίσημη πρόταση για να τον αγοράσουν μέσα στον μήνα, ωστόσο, δεν παίζουν μόνοι στην περίπτωσή του. Οι Μπλε τον έχουν επίσης στα ραντάρ τους, ενώ από την πλευρά της η Guoan περιμένει ήδη μια πρόταση δεκάδων εκατομμυρίων για να τον παραχωρήσει, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2021.

Δείτε τον Κιμ εν δράσει:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα