Λίβερπουλ: Τεράστιο πρόβλημα σε τελικές και γκολ

Λίβερπουλ: Τεράστιο πρόβλημα σε τελικές και γκολ

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Τεράστιο πρόβλημα σε τελικές και γκολ

bet365

Τα τρία τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ στην Premier League και η αδυναμία της να πάρει νίκες, αποτυπώνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή τη χρονική στιγμή στην προσπάθεια ν' απειλήσει και να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν κάκιστο ποδαρικό στο 2021 και ηττήθηκαν 1-0 από την Σαουθάμπτον στο St. Mary's από το γκολ του Ινγκς στο 2ο λεπτό.

Η πρώτη τελική των «κόκκινων» στην αντίπαλη εστία ήρθε στο 75'! Μάλιστα, αυτό το στατιστικό γύρισε την ομάδα του Κλοπ μια πενταετία πίσω, από μια αναμέτρηση με την Νιούκαστλ, όπου το πρώτο σουτ στο στόχο έγινε στο 89', τον Δεκέμβρη του 2015!

Η Λίβερπουλ έχει φτάσει πλέον να μετράει ένα γκολ σε 41 τελικές προσπάθειες που κατέγραψε στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με Γουέστ Μπρομ, Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον, ενώ, σε αυτά τα τρία ματς είχε μόλις 7 τελικές προς την εστία.

Αυτός ο ελάχιστος αριθμός τελικών ενεργειών στο στόχο σε διάστημα τριών αναμετρήσεων ξεπερνά μονάχα την κάκιστη επίδοση του Μαρτίου του 2010, στο τελείωμα της θητείας του Μπενίτεθ πριν τον Χότζον και εν συνεχεία τον Νταλγκλίς.

Τότε, σε τρεις διαφορετικές αναμετρήσεις, οι «κόκκινοι» είχαν μόλις 4 τελικές στην εστία!

Διαβάστε επίσης:

Ημέρες... 2015 για την Λίβερπουλ: Εκανε το πρώτο σουτ στον στόχο στο 75ο λεπτό (pic)

Λίβερπουλ: Τα δυο πέναλτι που ζήτησε κόντρα στην Σαουθάμπτον (vids)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα