Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ 0-4: «Χορεύοντας» στο χιόνι! (vid)

Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ 0-4: «Χορεύοντας» στο χιόνι! (vid)

bet365

Η Άρσεναλ έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, διέλυσε με 4-0 τη Γουέστ Μπρομ στο χιονισμένο «Hawthorns» και με την τρίτη διαδοχική της νίκη βλέπει ξανά τετράδα.

Πριν δέκα ημέρες η Άρσεναλ... φλέρταρε με την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο η νέα χρονιά τη βρίσκει στο -6 από την τετράδα! Οι Λονδρέζοι διέλυσαν με 4-0 τη τη Γουέστ Μπρομ στο χιονισμένο «Hawthorns», πέτυχαν την τρίτη διαδοχική νίκη κι έδειξαν πως είναι ικανοί για πολλά περισσότερα. Ο Αρτέτα αποδεικνύει πως μπορεί να αλλάξει το κλίμα και η εικόνα απέναντι στη Μπρομ ήταν το καλύτερο «δώρο» ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στον αντίποδα, ο Big Sam δεν κατάφερε να κοντράρει τους Gunners και η ομάδα του παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το καλύτερο α’ μέρος της Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ έκανε ένα εξαιρετικό α' μέρος. Ταχύτητα, εξαιρετική κυκλοφορία, ουσία στο παιχνίδι της, με τους νεαρούς Σμιθ Ρόου και Σάκα να κάνουν εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι Λονδρέζοι έκλεισαν το α΄ μέρος προηγούμενοι με 2-0 και ήταν η πρώτη φορά φέτος στην Premier League που πέτυχαν κάτι ανάλογο (μπροστά με δυο γκολ διαφορά). Οι παίκτες του Αρτέτα έκαναν 11 σουτ, κάτι που συνέβη πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Λονδρέζοι ήταν εξαιρετικοί με το ξεκίνημα, δημιούργησαν κινδύνους με Μπεγιερίν, Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ, αλλά τη λύση την έδωσε ο Τίρνεϊ. Στο 23' ο Σκωτσέζος με υπέροχη προσπάθεια, έκανε τον Φέρλονγκ να... ψάχνεται και με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν τη μπάλα, Λακαζέτ, Σμιθ Ρόου και Σάκα συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος από κοντά πέτυχε το 2-0. Η Μπρομ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, η Άρσεναλ ήταν εξαιρετική και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ, αλλά ο Τζόνστον είχε εξαιρετικές αντιδράσεις στις προσπάθειες των Χόλντινγκ και Λακαζέτ.

Τεσσάρα με σούπερ Λακαζέτ!

Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, παρά το γεγονός πως το χιόνι είχε καλύψει το τερέν στο Hawthorns. Στο 61’ ήρθε το τρίτο γκολ για την Άρσεναλ. Η φάση άρχισε από την εξαιρετική ενέργεια του Σάκα, ο Αζαγί δε σημείωσε αυτογκόλ, ο Σμιθ Ρόου νικήθηκε από τον Τζόνστον, αλλά ο Λακαζέτ δεν αστόχησε και σκόραρε σε τρίτο διαδοχικό ματς. Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 4-0, με τον Γάλλο επιθετικό έπειτα την εξαιρετική ασίστ του Τίρνεϊ να φτάνει τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα! Η Άρσεναλ έψαξε κι ένα πέμπτο γκολ, αλλά Γουίλιαν, Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τζόνστσον!

Γουέστ Μπρομ: Τζόνστον, Ιβάνοβιτς (66' Μπάρτλεϊ), Αζάγι, Φέρλονγκ, Ο' Σέι, Φίλιπς (81' Χάρπερ), Σόγιερς, Ντιανγκανά, Γκάλαγκερ, Ρόμπινσον, Περέιρα

Άρσεναλ: Λένο, Μάρι, Μπεγιερίν (54' Νάιλς), Τίρνεϊ, Χόλντινγκ, Τζάκα, Θεμπάγιος, Ρόου (77' Γουίλοκ), Σάκα (71' Γουίλιαν), Ομπαμεγιάνκ, Λακαζέτ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα