Αναβλήθηκε το Τότεναμ – Φούλαμ, έξαλλος ο Μουρίνιο (vid)

Gazzetta team
Αναβλήθηκε το Τότεναμ – Φούλαμ, έξαλλος ο Μουρίνιο (vid)

bet365

Μετά τον αγώνα Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι, ο κορονοϊός... ανέβαλε και το ματς της Τότεναμ με την Φούλαμ με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται λιγότερες από τέσσερις ώρες πριν από την σέντρα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Ζοσέ Μουρίνιο.

Όπως αναμενόταν, μετά και την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στην Φούλαμ, ο αγώνας με την Τότεναμ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα (20:00 ώρα Ελλάδας), αναβλήθηκε. Είναι το δεύτερο ματς της Premier League που αναβάλλεται τα τελευταία 24ωρα, μετά από αυτό της Έβερτον με την Μάντσεστερ Σίτι, το βράδυ της Δευτέρας (28/12).

Η αναβολή ανακοινώθηκε και επίσημα λιγότερες από τέσσερις ώρες πριν από την σέντρα, γεγονός που ενόχλησε ιδιαιτέρως τον προπονητή των Σπιρουνιών, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram βίντεο μέσα από το γήπεδο, όπου βρισκόταν ήδη η ομάδα του, χωρίς να γνωρίζει ακόμα τι θα γίνει τελικά.

«Το ματς στις 18:00 (ώρα Αγγλίας)... Ακόμα δεν ξέρουμε αν παίζουμε. Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο» έγραψε, με ξεκάθαρη διάθεση ειρωνείας, ο Πορτογάλος τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα