Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γράφει ιστορία ο Ράσφορντ της τελευταίας στιγμής! (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γράφει ιστορία ο Ράσφορντ της τελευταίας στιγμής! (vids)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γράφει ιστορία ο Ράσφορντ της τελευταίας στιγμής! (vids)

bet365

Με το γκολ νίκης επί της Γουλβς στο 90'+3', ο Μάρκους Ράσφορντ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Premier League που καταφέρνει τρεις φορές να χαρίσει «τρίποντο» στην ομάδα του με τέρμα μετά το 90ό λεπτό.

Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τις κρίσιμες στιγμές και ο Μάρκους Ράσφορντ επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι, σημειώνοντας στο 90'+3' το γκολ στη νίκη – θρίλερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουλβς.

Αυτό το τέρμα, εκτός από το γεγονός ότι ανέβασε τους Κόκκινους Διαβόλους στην δεύτερη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, ήταν και ιστορικό για τον 23χρονο επιθετικό από το Μάντσεστερ.

Ο λόγος; Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, ο οποίος σκοράρει τρεις φορές νικητήριο γκολ μετά το 90ό λεπτό! Μέχρι τώρα, με δύο, ο Ράσφορντ μοιράζονταν αυτή την ιδιαίτερη επίδοση με Πολ Σκόουλς και Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Πλέον, κατέχει την πρωτιά, για ένα ρεκόρ που άρχισε να διαγράφεται στις 27 Αυγούστου του 2016, όταν ο Ράσφορντ πέτυχε, στο 90'+2', το γκολ της νίκης στην έδρα της Χαλ (1-0), ύστερα από ασίστ του Γουέιν Ρούνεϊ.

Το δεύτερο γκολ – θρίλερ ήρθε στις 3 Νοεμβρίου του 2018 και στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ (2-1), χάρη σε γκολ του Ράσφορντ στο 90'+2', με κοντρόλ και κοντινό σουτ, ύστερα από σέντρα του Πολ Πογκμπά (στο παρακάτω βίντεο από το 1:48 και μετά).

Και το καλό για τον νεαρό επιθετικό τρίτωσε το βράδυ της Τρίτης (29/12), όταν κόντρα στην Γουλβς σημείωσε το τελευταίο γκολ της Γιουνάιτεντ το 2020, έχοντας σημειώσει το τελευταίο γκολ της ομάδας του το 2019. Μια συνήθεια που γίνεται λατρεία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα