Τσέλσι - Άστον Βίλα 1-1: Λονδρέζοι σε... κρίση! (vid)

Τσέλσι - Άστον Βίλα 1-1: Λονδρέζοι σε... κρίση! (vid)

bet365

H Tσέλσι δεν έπεισε ξανά και η Αστον Βίλα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ. Στο -6 από την κορυφή οι Μπλε με ματς περισσότερο.

Αυτή η Τσέλσι δεν πείθει! Οι Λονδρέζοι με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς στην Premier League απομακρύνονται αισθητά από την κορυφή και δείχνουν ανίκανοι να ακολουθήσουν τον δρόμο του τίτλου. Η Άστον Βίλα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο Στάμφορντ Μπριτζ, απέσπασε ισοπαλία 1-1 και ισοβαθμεί με την Τσέλσι στους 26 βαθμούς (με δυο ματς λιγότερα οι φιλοξενούμενοι).

Εξαιρετικός ο Πούλισικ, γκολ ο Ζιρού!

Η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Μάλιστα, στο 12ο λεπτό είχε και τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Πούλισικ από εξαιρετική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Αμερικανός δυο λεπτά αργότερα είχε ακόμα μια ευκαιρία για γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η Αστον Βίλα πήρε μέτρα στο γήπεδο, έγινε πιο απειλητική και θα μπορούσε σε δυο περιπτώσεις με Γκρίλις και Κας να σκοράρει. Η Τσέλσι ανέβασε ρυθμό μετά το ημίωρο και στο 32' είχε μια καλή στιγμή, αλλά Πούλισικ και Ζιρού αστόχησαν! Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ! Υπέροχη συνεργασία των Μπλε, ο εξαιρετικός Πούλισικ μοίρασε στον Τσίλγουελ κι από την ασίστ του, ο Ζιρού πέτυχε το 1-0. Οι Μπλε με κατοχή στο 75% πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Μάουντ στο 39΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Σοκ με το… καλησπέρα για την Τσέλσι!

Η Άστον Βίλα φρόντισε με το... καλησπέρα του β' μέρους να ισοφαρίσει. Στο 50' ο Κας έκανε τη σέντρα και ο Ελ Γκάζι εκμεταλλευόμενος το κενό στην άμυνα των Μπλε πέτυχε το 1-1. Η Τσέλσι προσπάθησε να απαντήσει, είχε δυο καλές προσπάθειες του Καντέ, αλλά κι ένα ακυρωθέν γκολ του Αθπιλικουέτα στο 66'. Ωστόσο, τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην επανάληψη την είχε η Βίλα στο 69', αλλά η σουτάρα του ΜακΓκιν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Λάμπαρντ πέρασε Βέρνερ και Χάβερτς στο ματς, η Τσέλσι πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να βρει το γκολ της λύτρωσης. Αλλωστε, στις καθυστερήσεις το υπέροχο σουτ του Τσίλγουελ πέρασε μόλις άουτ.

Tσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο (72' Χάβερτς), Καντέ, Μάουντ, Πούλισικ, Οντόι, Ζιρού (72' Βέρνερ)

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Τάργκετ, Κόνσα, Γκρίλις, ΜακΓκιν, Χάουζ, Ελ Γκάζι (82' Ράμσεϊ), Κας, Λουίζ, Τραορέ (87' Ντέιβις), Γουότκινς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα