Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 3-0: Από τριάρα σε τριάρα και σε τροχιά τετράδας (vid)

Gazzetta team
Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 3-0: Από τριάρα σε τριάρα και σε τροχιά τετράδας (vid)

bet365

Μετά την εκτός έδρας τριάρα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, η Άστον Βίλα «πάτησε» με το ίδιο σκορ την Κρίσταλ Πάλας (3-0) στη «Boxing Day» (αν και με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο) και βρίσκεται στο -6 από την κορυφή με ματς λιγότερο! «Φρένο» για Σαουθάμπτον από τη Φούλαμ.

Η σούπερ πορεία της Άστον Βίλα από τις αρχές Δεκεμβρίου κορυφώθηκε με την έναρξη της «Boxing Day». Για 4ο σερί ματς τον τελευταίο μήνα, οι Χωριάτες έμειναν αήττητοι, κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους και πολύ περισσότερο, «σκόρπισαν» την Κρίσταλ Πάλας με 3-0, όπως είχαν κάνει και απέναντι στη Γουέστ Μπρομ έξι ημέρες νωρίτερα.

Το γρήγορο γκολ του Μπερτράντ Τραορέ στο 5’ άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη των γηπεδούχων, η οποία δεν αμφισβητήθηκε ούτε όταν ο Μινγκς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 45’ και τους άφησε με παίκτη λιγότερο για όλο το 2ο ημίχρονο. Οι παίκτες του Ντιν Σμιθ βρήκαν άλλα δύο γκολ μετά την ανάπαυλα, πρώτα με τον Χάους στο 66’ κι έπειτα με φοβερό σουτ στην κίνηση από τον Ελ-Γκάζι και μετέτρεψαν σε θρίαμβο την αναμέτρηση κόντρα στους Αετούς. Ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη μετά από δυόμιση μήνες και την εφτάρα κόντρα στη Λίβερπουλ, μια νίκη που έστειλε τη Βίλα ισόβαθμη με την 5η Τσέλσι και στο -6 από τους Reds, με ματς λιγότερο!

Χωρίς σκορ στο Λονδίνο, με το VAR... απέναντι στη Σαουθάμπτον

Iσόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο Λονδίνο Φούλαμ και Σαουθάμπτον, με τους «Αγιους» να έχουν δοκάρι, αλλά και οριακό ακυρωθέν γκολ λίγο πριν το τέλος. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στο -1 από την τετράδα. Η Φούλαμ που παρουσιάστηκε χωρίς τον κόουτς, Σκοτ Πάρκερ λόγω επαφής που είχε με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, μπήκε πιο δυνατά, πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε επιθετικά να κάνει τη διαφορά. Οι «Αγιοι» μετά το 20' ισορρόπησαν και στο 28' είχαν την ευκαιρία της... Boxing Day. O Άνταμς έχασε αδιανόητη ευκαιρία να σκοράρει έπειτα από ριμπάουντ που πήρε σε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ! Η Φούλαμ έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο 55' όταν ο Καβαλέιρο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο τελευταίο 20λεπτο το ματς άνοιξε, με τη Σαουθάμπτον να είναι πιο επικίνδυνη. Στο 70' ακυρώθηκε γκολ του Λονγκ λόγω οφσάιντ, όπως και στο 82', με τον Γουόλκοτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά τον Τσε Άνταμς να είναι οφσάιντ στην δημιουργία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα