Premier League: Το πρόγραμμα της Boxing Day του 2020

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Το πρόγραμμα της Boxing Day του 2020

bet365

H πιο ιδιαίτερη Boxing Day της ιστορίας, δίχως κόσμο στις εξέδρες των γηπέδων, έφτασε. Η Premier League συνεχίζει να συνδυάζει τις γιορτές με μπάλα, με το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι και το ματς της Λέστερ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζουν.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη συνεχίζεται κανονικότατα με απανωτά παιχνίδια μέσα στην περίοδο των εορτών και η 26η Δεκεμβρίου είναι γεμάτη από αναμετρήσεις στην Αγγλία.

Το πρόγραμμα ανοίγει νωρίς το μεσημέρι (14:30) στο King Power Stadium με την 2η Λέστερ να υποδέχεται την της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην ... ταλαιπωρημένη Άρσεναλ και την Τσέλσι που χρειάζεται ώθηση για επιστροφή στην 4άδα είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, ενώ, λίγη ώρα νωρίτερα (17:00) η αποτελεσματική Σαουθάμπτον του Ραλφ Χάσενχουτλ φιλοξενείται από την Φούλαμ και η Άστον Βίλα θα κοντραριστεί με την Κρίσταλ Πάλας σε μια αναμέτρηση... 10άδας.

Αργά το βράδυ, η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει την Νιούκαστλ (22:00) στο Etihad με στόχο να πάρει... δώρα από τον Άη-Βασίλη τα γκολ που της έχουν λείψει το τελευταίο διάστημα και η Έβερτον θα παίξει στο Bramall Lane κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που παραμένει δίχως νίκη μετά από 14 ματς!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης Δεκεμβρίου:

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30, CosmoteSport 1 HD)

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας (17:00, CosmoteSport 1 HD)

Φούλαμ – Σαουθάμπτον (17:00, CosmoteSport 2 HD)

Άρσεναλ – Τσέλσι (19:30, CosmoteSport 1 HD)

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ (22:00, CosmoteSport 1 HD)

Σέφλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον (22:00, CosmoteSport 2 HD)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα