Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι «κυνηγούν» τον Ντε Ρόον της Αταλάντα

Gazzetta team
Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι «κυνηγούν» τον Ντε Ρόον της Αταλάντα

bet365

Στο στόχαστρο τόσο της Τότεναμ όσο και της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Μάρτεν Ντε Ρόον, έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Αταλάντα την τελευταία τριετία.

Το «άστρο» της Αταλάντα φώτισε τις καριέρες παικτών, οι οποίοι βρίσκονταν για χρόνια μακριά από τα ραντάρ των μεγάλων συλλόγων. Έτσι όπως συμβαίνει και με τον Μάρτεν Ντε Ρόον, τον Ολλανδό στυλοβάτη της μεσαίας γραμμής των Μπεργκαμάσκι, ο οποίος αποτελεί πόλο έλξης για δύο «μεγαθήρια» της Premier League.

Ο λόγος για την Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες σύμφωνα με το «90min» έχουν σοβαρά στα υπόψιν τους τον 29χρονο χαφ-πολυεργαλείο, με τους Πολίτες να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του το καλοκαίρι. Αυτό, όμως, δεν ισχύει και για τους Σπερς, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να επιθυμεί τον Ολλανδό από τον Ιανουάριο στο Λονδίνο, για να δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα του στην κούρσα του τίτλου.

Σημειώνεται ότι ο Ντε Ρόον είχε βρεθεί ξανά στην Premier League τη σεζόν 2016-17 όταν άφησε την Αταλάντα για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο, αλλά μετά τον υποβιβασμό της επέστρεψε στους Μπεργκαμάσκι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα