League Cup: Ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά

Gazzetta team
League Cup: Ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά

bet365

Για 2η σερί σεζόν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσουν μεταξύ τους το εισιτήριο για τον τελικό του League Cup. Τότεναμ-Μπρέντφορντ το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών.

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται στα ημιτελικά του Carabao Cup, εκεί που όπως και το 2020 έτσι και το 2021 Γιουνάιτεντ και Σίτι θα κονταροχτυπηθούν στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Μετά την απόδραση από το «Γκούντισον Παρκ» με 2-0 επί της Έβερτον, οι Κόκκινοι Διάβολοι τσέκαραν το εισιτήριό τους και η κληρωτίδα τους φέρνει ξανά στον δρόμο της υπερασπιζόμενης Κυπελλούχου του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία πέρυσι είχε πάρει την πρόκριση με νίκη 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και ήττα 1-0 στο «Έτιχαντ».

Φέτος, βέβαια, η πρόκριση θα κριθεί σε μονό, νοκ-άουτ αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί με γηπεδούχο την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Στον άλλον ημιτελικό, η Τότεναμ μετά τον αποκλεισμό της Στόουκ θα αντιμετωπίσει τη Μπρέντφορντ, που έβγαλε νοκ-άουτ τη Νιούκαστλ.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Τότεναμ – Μπρέντφορντ (5/1)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (6/1)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα