Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Με τεσσάρα στα ημιτελικά του League Cup!

Gazzetta team
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Με τεσσάρα στα ημιτελικά του League Cup!

bet365

Η Σίτι φουλ για την υπεράσπιση του League Cup. Οι Πολίτες διέλυσαν την Άρσεναλ στο Λονδίνο με 4-1 και βρέθηκαν στα ημιτελικά!

Η Σίτι έδειξε πως θέλει περισσότερο την κούπα του Λιγκ Καπ και το απέδειξε μέσα στο Λονδίνο! Η Μάντσεστερ διέλυσε με 4-1 την Άρσεναλ και βρέθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αντίθετα, οι Λονδρέζοι μετά την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα δεν μπόρεσαν να δείξουν κάτι καλύτερο στο Λιγκ Καπ και... φως στο τούνελ δεν φαίνεται.

Η Σίτι με το... καλημέρα του ματς πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ζιντσένκο έκανε τη σέντρα και ο Ζεσούς με κεφαλιά πέτυχε το 7ο του γκολ στη διοργάνωση. Η Σίτι ήταν καλύτερη, κυκλοφορούσε σωστά και στο 6΄είχε ένα καλό σουτ με τον Φερναντίνιιο . Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, πιο δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι και στο 22' η κεφαλιά του Λαπόρτ πέρασε άουτ. Ωστόσο, η Άρσεναλ στην πρώτη της καλή φάση βρήκε δίχτυα με υπέροχη κεφαλιά του Λακαζέτ. Οι Λονδρέζοι πίεσαν ψηλά, αλλά δεν κατάφεραν να οδηγήσουν τους φιλοξενούμενους στο λάθος. Αντίθετα, η Σίτι είχε στο 41' ακόμα μια καλή φάση, αλλά το σουτ του Ζεσούς έδιωξε υπέροχα ο Ρούναρσον.

Το β΄μέρος άρχισε με πρόβλημα για την Άρσεναλ, με τον Μαρτινέλι να αποχωρεί με τραυματισμό. Τα άσχημα συνεχίστηκαν για τους γηπεδούχους, αφού στο 55' η Σίτι πήρε προβάδισμα. Ο Μαχρέζ εκτέλεσε το φάουλ και ο Ρούναρσον έκανε τη γκάφα, μιας κι έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. Δεύτερη τελική για τη Σίτι, δεύτερο γκολ στην επανάληψη, μιας και στο 59' ο Φόντεν (από θέση οφσάιντ) από ασίστ του Φερναντίνιο πέτυχε το 3-0. Στο 73' ήρθε και το τέταρτο γκολ, με τον Λαπόρτ να διαμορφώνει το 4-1 με ωραία κεφαλιά.

Άρσεναλ: Ρούναρσον, Μουστάφι, Σοάρες, Κολάσινατς, Μαγκαγιάες, Ελνένι (66' Ρόου), Νάιλς, Θεμπάγιος, Γουίλοκ, Μαρτινέλι (49' Πεπέ), Λακαζέτ (77' Μπαλογκάν)

Μαν. Σίτι: Στέφεν, Κανσέλο, Λαπόρτ, Ντίας, Φερναντίνιο, Ζιντσένκο, Σίλβα (70' Τόρες), Ρόδρι (77' Γουόκερ), Φόντεν, Μαχρέζ, Ζεσούς (74' Αγουέρο)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα