Ο Άλαρνταϊς υπολογίζει την Άρσεναλ στους αντιπάλους για την παραμονή

Gazzetta team
Ο Άλαρνταϊς υπολογίζει την Άρσεναλ στους αντιπάλους για την παραμονή

bet365

Ερωτηθείς για το αν η Άρσεναλ πρέπει να θεωρείται αντίπαλος της Γουέστ Μπρομ στη «μάχη» της παραμονής, ο Σαμ Άλαρνταϊς απάντησε θετικά.

Ο Σαμ Αλαρντάις επέστρεψε στους πάγκους της Premier League για λογαριασμό της Γουέστ Μπρομ και μαζί του και οι δηλώσεις που κάνουν «θόρυβο». Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο βρέθηκε η Άρσεναλ και το δίλημμα αν μπορεί ή όχι να μπαίνει από τώρα στην κουβέντα για υποβιβασμό, με τον «Big Sam» να απαντάει καταφατικά και με βεβαιότητα.

Η ομάδα του θα κοντραριστεί με τους Κανονιέρηδες στην πρώτη αγωνιστική του 2021 (2/1) και ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε ξεκάθαρα πως τους υπολογίζει ως αντίπαλο στη μάχη για την παραμονή και πώς το timing είναι ιδανικό για τη Μπρομ ώστε να πάρει τη νίκη, λόγω της ψυχολογίας των παικτών του Μίκελ Αρτέτα που βρίσκεται στα... τάρταρα.

«Από τη στιγμή που βρίσκονται στην τελευταία οκτάδα της βαθμολογίας, φυσικά και τους υπολογίζω. Η ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, ακόμη κι αν δεν ήταν για την Premier League, βύθισε την αυτοπεποίθησή των παικτών της Άρσεναλ. Θα αναρωτιούνται τι τους βρήκε, γιατί βρίσκονται τόσο χαμηλά, τι πρέπει να κάνουν για να ξεφύγουν από αυτή τη θέση. Ξέρω τι σημαίνει. Ελπίζω να μεγαλώσουμε την πίεση που νιώθουν, όταν τους αντιμετωπίσουμε, διότι υστερούν σε αυτοπεποίθηση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα