Λίβερπουλ: Ξανά Χριστούγεννα στην κορυφή, μόνο εκείνη «έσπασε» το σερί τίτλων

Λίβερπουλ: Ξανά Χριστούγεννα στην κορυφή, μόνο εκείνη «έσπασε» το σερί τίτλων

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Ξανά Χριστούγεννα στην κορυφή, μόνο εκείνη «έσπασε» το σερί τίτλων

bet365

Για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο η Λίβερπουλ κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή της βαθμολογίας κι όμως, είναι η μοναδική που τα τελευταία έξι χρόνια απέτυχε να πάρει και τον τίτλο όταν βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Οι «κόκκινοι» διέλυσαν την Κρίσταλ Πάλας το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λονδίνο με το τελικό 7-0, ο Γιούργκεν Κλοπ έγραψε ιστορία όντας πλέον ο προπονητής της Λίβερπουλ με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Premier League και ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ κάνει για τρίτη διαδοχική σεζόν Χριστούγεννα στην κορυφή.

Οι πέντε από τις πιο πρόσφατες έξι πρωτοπόρους της βαθμολογίας ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου, κατάφεραν να πάρουν και τον τίτλο στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου κι όμως οι «κόκκινοι» είναι εκείνοι που είχαν σπάσει το σερί, την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019.

Στο δεύτερο μισό εκείνης της σεζόν η Σίτι έκανε τρομερή πορεία και κατάφερε να κλέψει τον τίτλο, για να επανέλθει η Λίβερπουλ και να κατακτήσει άνετα την κορυφή για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια, το 2020.

Το 2014 η Τσέλσι ήταν πρώτη τα Χριστούγεννα και το πήρε, το 2015 η Λέστερ έδειχνε το θαύμα που θα επακολουθούσε λίγους μήνες αργότερα, η Τσέλσι ξανά το 2016 έκανε Χριστούγεννα στην 1η θέση και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια, η Σίτι το 2017 επανήλθε, η Λίβερπουλ το 2018 το κατάφερε αλλά γεύτηκε πίκρα στο φινάλε, ενώ το 2019 οι «κόκκινοι» δεν είχαν αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Διαβάστε επίσης:

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 0-7: Την διέσυρε και παραμένει μόνη στην κορυφή! (vids)

Έγραψε ιστορία ο Κλοπ, Νο1 coach της Λίβερπουλ σε νίκες στην Premier League! (pic)

Υπέροχος Μανέ, τήρησε τον λόγο του για την συγκινητική αφιέρωση του γκολ... (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα