Λάμπαρντ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε πως είμαστε οι πιο δυνατοί»

Λάμπαρντ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε πως είμαστε οι πιο δυνατοί»

Κώστας Ζάλιαρης
Λάμπαρντ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε πως είμαστε οι πιο δυνατοί»

bet365

Στους ισχυρισμούς του Κλοπ πως η Τσέλσι είναι η πιο ικανή αυτή τη στιγμή για τον τίτλο της Premier League, απάντησε ο Φρανκ Λάμπαρντ, τονίζοντας πως δεν μπορεί να κατανοήσει τους λόγους που γίνονται τέτοιες δηλώσεις...

Οι «μπλε» του Λονδίνου είδαν το μεγάλο αήττητο σερί στο φετινό πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται έπειτα από περίπου τρεις μήνες και τερματίζει στα 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις αυτή η επίδοση με το 1-0 από την Έβερτον το βράδυ του Σαββάτου στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, ίσως για να διώξει και λίγη από την πίεση που ασκείται στους ποδοσφαιριστές του ώστε η Τσέλσι να συνεχίσει να διεκδικεί την κορυφή δίχως.. .τυμπανοκρουσίες, ανέφερε:

«Διαβάζω συνέχεια ότι είμαστε η πιο δυνατή ομάδα στην Premier League και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό. Οι ομάδες που είναι γύρω μας στη βαθμολογία έχουν πάρει τίτλους και έχουν επιθετικούς που πετυχαίνουν 30 γκολ κάθε χρονιά και έχουν κατακτήσει και το Champions League.

Εμείς έχουμε παίκτες που έχουν πάρει τίτλους, όμως είμαστε ένα νεανικό σύνολο, μια νέα ομάδα. Είμαστε ακόμα σε διαδικασία βελτίωσης και νύχτες όπως η σημερινή (σ.σ. χθεσινή στην ήττα από την Έβερτον) συμβαίνουν. Δεν μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια και τέτοια εικόνα, αλλά είναι λογικό για εμάς...».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα