Γκουαρδιόλα: «Αμα νικάς είσαι ιδιοφυΐα αλλά άμα χάσεις απολύεσαι»

Κώστας Τόπας
Γκουαρδιόλα: «Αμα νικάς είσαι ιδιοφυΐα αλλά άμα χάσεις απολύεσαι»

bet365

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι στο Νησί και στο «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το εν λόγω παιχνίδι αλλά και τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, κοντράρουν τις δυνάμεις τους σήμερα (12/12) στις 19:30 στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι Πολίτες θωρούνται το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, από τη στιγμή που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση.

Ο Σόλσκιερ, μετά και την ήττα από την Λειψία, δέχεται έντονη κριτική και πίεση ωστόσο, ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νορβηγό συνάδελφό του, ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στην κριτική που δέχονται και οι προπονητές.

«Πλέον όλοι οι προπονητές ξέρουμε πως υπάρχει τεράστια πίεση. Αλλά για αυτό και παίρνουμε αυτούς τους μεγάλους μισθούς. Πρέπει να ρυθμίζουμε κάποιες καταστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό το να καταλάβουμε όλοι την αξία που έχει ο Σόλσκιερ. Δεν πρέπει να αμφιβάλει κανείς για αυτό. Δεν το λέω αυτό για να τον στηρίξω, είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και γνώριζε πως θα περάσει και από τέτοιες καταστάσεις. Ξέρει πως είναι αυτή η δουλειά.

Ξέρετε και εσείς. Όταν κερδίσουμε, τότε όλοι λένε πως είσαι ιδιοφυΐα. Όταν χάνεις όμως, τότε πρέπει να απολυθείς. Αυτό συμβαίνει και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε όλον τον κόσμο, αυτή είναι η πραγματικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα