Σόλσκιερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ούτε μια φορά η ίδια 11αδα σε διαδοχικά ματς φέτος

Σόλσκιερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ούτε μια φορά η ίδια 11αδα σε διαδοχικά ματς φέτος

Gazzetta team
Σόλσκιερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ούτε μια φορά η ίδια 11αδα σε διαδοχικά ματς φέτος

bet365

Το διαρκές ανακάτεμα της τράπουλας από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη φετινή σεζόν φαίνεται πώς έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στους παίκτες της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Νορβηγό να μην έχει παρατάξει ούτε μία φορά την ίδια ενδεκάδα σε διαδοχικά ματς.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έζησε το χειρότερο βράδυ της προπονητικής του καριέρας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λειψία, με τον αποκλεισμό και την εικόνα της ομάδας, που έπαιζε, μάλιστα, για δύο αποτελέσματα να αναδεικνύει τις τεράστιες αδυναμίες του. Οι αιτίες της αστάθειας και της νέας καθίζησης των Κόκκινων Διαβόλων ποικίλλουν, αλλά η πιο ουσιαστική που, μάλιστα, έχει δυσαρεστήσει τους παίκτες, φαίνεται πως είναι τα συνεχή «πειράματα» του Νορβηγού, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι σε 18 ματς φέτος δεν έχει παρατάξει ποτέ την ίδια 11άδα από παιχνίδι σε παιχνίδι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Telegraph», οι παίκτες θεωρούν ότι αυτή η συνήθεια του Σόλσκιερ να ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα «δυσκολεύει το χτίσιμο δεσμών στο χορτάρι» και ομολογουμένως έχει αντίκτυπο στα σκαμπανεβάσματα τα οποία παρουσιάζει τόσο στη διάρκεια της σεζόν, όσο και στην απόδοσή της πολλές φορές στην ίδια αναμέτρηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σόλσκιερ άλλαξε το κλασικό του 4-2-3-1 από το ματς με τη Γουέστ Χαμ, σε ένα αμυντικογενές 3-4-1-2 κόντρα στη Λειψία, ενώ ως τώρα στη σεζόν έχει χρησιμοποιήσει 11 διαφορετικές τριπλέτες ή ζευγάρια στη μεσαία γραμμή. Συνολικά, το αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε παιχνίδια της Premier League έμεινε ίδιο μόνο μία φορά φέτος, τον Οκτώβριο, στη νίκη με 4-1 επί της Νιούκαστλ και έπειτα στο ισόπαλο 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Τσέλσι. Ενδιάμεσα, όμως και μετά από τόσο ευρεία νίκη κόντρα στις Καρακάξες, ο Σόλσκιερ άλλαξε ξανά ενδεκάδα για το ματς κόντρα στην Παρί στη Γαλλία, αν και εκ του αποτελέσματος του βγήκε σε καλό (νίκη με 2-1).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα