Γουέστ Μπρομ – Κρίσταλ Πάλας 1-5: Ο εχθρός... ήταν εντός

Κώστας Ζάλιαρης
Γουέστ Μπρομ – Κρίσταλ Πάλας 1-5: Ο εχθρός... ήταν εντός

bet365

Η αποβολή του Φέρλονγκ λίγο μετά το ημίωρο καταδίκασε την Γουέστ Μπρομ σε βαρύτατη ήττα με το τελικό 5-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Χόθορνς». Είχε πάρει τα πάνω της μετά την ισοφάριση και κατέρρευσε ολοκληρωτικά η ομάδα του Μπίλιτς, χρειάζονταν την άνετη νίκη οι «αετοί».

Ο Φέρλονγκ πήγαινε να φτιάξει ό,τι είχε χαλάσει για τη Γουέστ Μπρομ από τα πρώτα λεπτά και ο Περέιρα... τον πρόδωσε κι εκείνον και την ομάδα του. Οι «baggies» μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 8' όταν από το γύρισμα του Ζαχά ο Φέρλονγκ έβαλε με λάθος τρόπο το πόδι για την απομάκρυνση με αποτέλεσμα να πετύχει το αυτογκόλ για το 1-0 της Πάλας, όμως, ο παθών το πήρε... προσωπικά. Στο 18' είχε δοκάρι και στο 30ο λεπτό εξιλεώθηκε καταφέρνοντας να κάνει το γύρισμα από δεξιά για τον Γκάλαχερ που πλάσαρε χαμηλά για το 1-0!

Κι ενώ όλα ήταν ξανά στην ισορροπία, ο Περέιρα χτύπησε με ανόητο τρόπο τον Φαν Άνολτ όπως ήταν πεσμένος στο έδαφος τινάζοντας ψηλά τα πόδια του και ο ρέφερι που είδε τη φάση στο βίντεο, αποφάσισε να βγάλει την κόκκινη κάρτα...

Η Γουέστ Μπρομ ήταν λογικό πλέον με παίκτη λιγότερο να δεχθεί πίεση και οι «αετοί» ν' ανέβουν στο γήπεδο για να εκμεταλλευτούν περίσταση... Η εξέλιξη της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μάλλον προδιαγεγραμμήνη με τα νέα δεδομένα και η ομάδα του Ρόι Χότζον φρόντισε να ξεμπερδέψει από πολύ νωρίς. Διαγώνιο δεξί σουτ του Ζαχά στο 55' για το 2-1 και κοντινή κεφαλιά του Μπεντεκέ από γύρισμα του Φαν Άνολτ στο πρώτο δοκάρι στο 59' για το 3-1 και την άνεση της Πάλας στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πλέον πάρτι και στο 68' οι Έζε, Μπεντεκέκε και Ζαχά άνοιξαν διάπλατα τα αντίπαλα μετόπισθεν με κοντινές πάσες, με τον Άγγλο να σκοράρει εύκολα για το 4-1. Το τελικό 5-1 που επανέφερε τους «αετούς» σις νίκες ήρθε στο 82' από την ωραία κίνηση του Μπεντεκέ που γύρισε το κορμί του έχοντας γίνει αποδέκτης της μπάλας από δεξιά και σούταρε χαμηλά με το αριστερά διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα στην πρώτη του παρουσία στην 11άδα στο πρωτάθλημα για φέτος...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα