Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τιμωρεί» τη Σαουθάμπτον στο φινάλε (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τιμωρεί» τη Σαουθάμπτον στο φινάλε (vids)

bet365

Πριν από τον Έντινσον Καβάνι που άλλαξε μόνος του όλο το παιχνίδι στο St. Mary's το μεσημέρι της Κυριακής, είχαν προηγηθεί οι Φαν Πέρσι, Ιμπραΐμοβιτς και Λουκάκου που «πλήγωναν» κι εκείνοι την Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά!

Ο Matador με μια ασίστ και δυο εντυπωσιακές κεφαλιές στο εκτός έδρας ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους «άγιους» για την 10η αγωνιστική της φετινής Premier League έφερε τα πάνω – κάτω και χάρισε τεράστιο «τρίποντο» στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει κι άλλοι αστέρες της Γιουνάιτεντ στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πίσω στο 2012! Ο Ολλανδός σούπερ σταρ στο τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας του Μάντσεστερ είχε σκοράρει δις, στο 87' και το 92' για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 για τη Γιουνάιτεντ με μεγάλη ανατροπή!

Τον Φλεβάρη του 2017 ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εκείνος που έκανε τη διαφορά στον μεγάλο τελικό του LeagueCup με την Σαουθάμπτον στο «Γουέμπλεϊ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν δει το προβάδισμα των δύο τερμάτων που είχαν να εξανεμίζεται και ο Σουηδός σούπερ σταρ στο 87' είχε γράψει το τελικό 3-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ σ' εκείνη την αναμέτρηση.

Πιο πρόσφατα είχε κάνει κάτι αντίστοιχο ο Ρομέλου Λουκάκου και πιο συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2019, ο Βέλγος είχε κάνει τη διαφορά για τη νίκη της Γιουνάιτεντ πάλι με σκορ 3-2. Ο ΓουόρντΠρόους είχε ισοφαρίσει στο 75ο λεπτό και το νυν «βαρύ πυροβολικό» της Ίντερ είχε βρει δίχτυα στο 88' για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα