Ζιρού: «Νόμιζα φέτος ότι θα παίζω περισσότερο, αλλά...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιρού: «Νόμιζα φέτος ότι θα παίζω περισσότερο, αλλά...»

bet365

Ο Ολιβιέ Ζιρού εξέφρασε την πικρία του από τη νέα τάξη πραγμάτων στην Τσέλσι με τον Φρανκ Λάμπαρντ να τον έχει ως 3η λύση πίσω από τους Βέρνερ και Έιμπραχαμ. «Θα κοιτάξω τον Ιανουάριο τι θα γίνει...» σχολίασε.

Ο Γάλλος στράικερ είναι από τους πιο υποτιμημένους ποδοσφαριιστές στην Premier League. Κόντρα σε ό,τι συμβαίνει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του όπου χρειάζεται πλέον 7 τέρματα για να πιάσει τον Τιερί Ανρί στην απόλυτη κορυφή των σκόρερ, ο Ζιρού περνάει δύσκολα στο Λονδίνο.

Μπορεί πέρυσι στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου να κατάφερε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Λάμπαρντ, όμως, φέτος δεν υπάρχει χώρος για εκείνον.

Ακόμα και στο ματς με την Νιούκαστλ, απλά μπήκε με αλλαγή στα τελευταία λεπτά...

«Πίστευα ότι θα παίρνω χρόνο και θα παίζω περισσότερο, αλλά δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα... Έχει μειωθεί πολύ πλέον ο χρόνος συμμετοχής μου. Θα πρέπει να πάρω μια απόφαση τον Ιανουάριο ενόψει του Euro 2020» είπε ο διεθνής στράικερ στο Telefoot.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα