Μάντσεστερ Σίτι – Μέσι: Το... δεύτερο, ισχυρότερο κύμα τον Γενάρη

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι – Μέσι: Το... δεύτερο, ισχυρότερο κύμα τον Γενάρη

bet365

Μετά την ανανέωση του Πεπ Γκουαρδιόλα, η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει μεγαλύτερο χτύπημα για τον Λιονέλ Μέσι και μάλιστα από τον χειμώνα, πριν καν μείνει ελεύθερος, προσφέροντας 55-60 εκατ. ευρώ.

Το καλοκαίρι, όταν ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε να φύγει από την Μπαρτσελόνα, ο Νο1 πιθανός προορισμός ήταν η Μάντσεστερ Σίτι. Τελικά οι Μπλαουγκράνα αενήθηκαν να μπουν σε διαδικασία πώλησής του και αξίωσαν τη ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία είναι απλησίαστη. Τελικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ παρέμεινε, αλλά το μεγάλο ερώτημα που παραμένει πάνω από τη Βαρκελώνη, αλλά και τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, είναι το εάν θα παραμείνει ή όχι στο “Καμπ Νόου”.

Η τεράστια είδηση της ημέρας που φαίνεται να ασκεί κάποια σημαντική επιρροή στην υπόθεση, είναι η επέκταση του συμβολαίου του Πεπ Γκουαρδιόλα έως το 2023 (+1 χρόνο). Αυτό σημαίνει ότι με τον Πεπ στο τιμόνι, η Σίτι μπορεί πλέον καταστρώσει με μεγαλύτερη σιγουριά τα σχέδιά της. Και σύμφωνα με τους Αγγλους, η πιο σπουδαία κίνησή της είναι να αποκτήσει τον Μέσι.

Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και επομένως, έχει δικαίωμα να τον κλείσει από τον Γενάρη. Ωστόσο, υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τους Πολίτες να μην περιμένουν καν. Να κινηθούν δηλαδή τον Γενάρη για κανονική απόκτησή του, προσφέροντας στην Μπαρτσελόνα 55-60 εκατ. ευρώ και τον Ερίκ Γαρθία που τόσο θέλουν. Με το συμβόλαιό του να λήγει λίγους μήνες μετά, δεν αποκλείεται τίποτα. Βέβαια, το θέμα είναι ποιος θα τολμήσει να πάρει αυτή την ιστορική και αμφιλεγόμενη απόφαση...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα