Χέντερσον και Στέρλινγκ αποχώρησαν τραυματίες από την αποστολή της Αγγλίας

Gazzetta team
Χέντερσον και Στέρλινγκ αποχώρησαν τραυματίες από την αποστολή της Αγγλίας

bet365

Χωρίς τους Τζόρνταν Χέντερσον και Ραχίμ Στέρλινγκ θα παραταχθεί η εθνική Αγγλίας στο τελευταίο ματς του Nations League και πλέον, Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» για το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Τζόρνταν Χέντερσον στο ημίχρονο του ματς με το Βέλγιο επιβεβαιώθηκε πως τον θέτει νοκ-άουτ από την τελευταία αγωνιστική της Αγγλίας στο Nations League κόντρα στην Ισλανδία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ έκανε ακόμη πιο έντονη την ανησυχία για τον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του ματς κορυφής με τη Λέστερ στην Premier League, καθώς ένας-ένας οι αμυντικοί του τίθενται στα «πιτς», με τελευταίο θύμα τον Άντι Ρόμπερτσον στην εθνική Σκωτίας και γνωστές ήδη τις απουσίες των Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν πρόκειται για σοβαρό πλήγμα και πως τόσο ο «Χέντο» όσο και ο αρχηγός των Σκωτσέζων ενδέχεται να είναι έτοιμοι ακόμη και για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στις Αλεπούδες.

Την ίδια ώρα, αναφορικά με τον εξτρέμ των Πολιτών, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωσε ότι αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση με ενοχλήσεις και για αυτόν τον λόγο αποχώρησε από την αποστολή, για να επανεξεταστεί από το επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα