Τζορτζ Γκρέιαμ: «Πρέπει να ξεφορτωθούμε τον Οζίλ»

Τζορτζ Γκρέιαμ: «Πρέπει να ξεφορτωθούμε τον Οζίλ»

Gazzetta team
Τζορτζ Γκρέιαμ: «Πρέπει να ξεφορτωθούμε τον Οζίλ»

bet365

Ο θρύλος της Άρσεναλ, Τζορτζ Γκρέιαμ, ζήτησε από τους Κανονιέρηδες να... απαλλαχθούν άμεσα από τον Μεσούτ Οζίλ.

Έχει το δεύτερο υψηλότερο συμβόλαιο στην Άρσεναλ, μετά τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ε και; Ο Μεσούτ Οζίλ δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Μίκελ Αρτέτα και φέτος δεν έχει αγωνιστεί ΟΥΤΕ λεπτό.

Ο Τζορτζ Γκρέιαμ, θρύλος του συλλόγου και προπονητής των Κανονιέρηδων από το 1986 έως το 1995, ζήτησε από την διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου να ξεφορτωθεί τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι ούτως ή άλλως ξένο σώμα.

«Πρέπει να τον ξεφορτωθούμε και να πληρώσουμε το μισό συμβόλαιο αν πάει σε άλλη ομάδα, αλλά ακόμα και έτσι είναι υπερβολικά ακριβός» επισήμανε ο Γκρέιαμ για τον Οζίλ, για τον οποίο αναρωτήθηκε (εύλογα) ποιος ενέκρινε το τόσο υψηλό συμβόλαιό του.

«Ποιος ήταν αυτός που υπέγραψε το συμβόλαιο; Η υπόλοιπη διοίκηση το είδε και συμφώνησε; Αυτή ήταν αναμφίβολα μια κακή απόφαση» πρόσθεσε σχετικά ο 75χρονος Σκωτσέζος, ο οποίος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων ως τεχνικός της Άρσεναλ.

Ο Γκρέιαμ απέδωσε την... ανυπαρξία του Οζίλ στο στιλ παιχνιδιού της Άρσεναλ επί Αρτέτα. «Υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ, πήγαινε πάνω – κάτω σαν γιο - γιο. Με το στιλ του νέου προπονητή εξαφανίστηκε, γιατί δεν βρίσκεται στο ύψος αυτού που θέλει ο Αρτέτα» συμπλήρωσε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα