Τιάγκο Σίλβα: «Δεν είμαστε ρομπότ»

Τιάγκο Σίλβα: «Δεν είμαστε ρομπότ»

Κώστας Τόπας
Τιάγκο Σίλβα: «Δεν είμαστε ρομπότ»

bet365

Οι τραυματισμοί των παικτών θα αυξηθούν εάν οι πέντε αλλαγές που επιθυμούν οι ομάδες της Premier League δεν επιτρέπονται, σύμφωνα με τον αμυντικό της Τσέλσι, Τιάγκο Σϊλβα.

Η επαναφορά των πέντε αλλαγών στην Premier League παραμένει στην επικαιρότητα. Αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα, προειδοποίησε τους υπεύθυνους του αγγλικού πρωταθλήματος ότι λόγω της ιδιαίτερης φετινής σεζόν, τα προβλήματα τραυματισμών θα αυξηθούν, συγκριτικά με προηγούμενα χρόνια.

«Πρέπει συνέχεια να προσέχεις. Χάνουμε παίκτες από τον κορονοϊό ή άλλους από τραυματισμούς γιατί παίζουν πολλά παιχνίδια. Δεν είμαστε... μηχανές. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως είναι πολύ πιθανό να τραυματιστεί ένας παίκτης, μετά από 4-5 παιχνίδια ανά τρεις μέρες. Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός των «μπλε».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα